Tulppaaneja, lumisia latuja ja siivoussarja

Parasta just nyt:

Tulppaanit. Selvä kevättalven merkki. Jos joku vielä keksisi, miten ne saa kukoistamaan kauemmin, se olisi huippua. 

Café Engelin Äiti Maa -aamiainen. Olen syönyt Engelin aamiaisia sellaiset 12 vuotta. Ensimmäisen kerran löysin ne vuosia sitten, kun minulla oli muutaman vuoden vanhempi työkaveri. Tuo ihanan kosmopoliitti nainen, jolla oli ollut vanhempi rakastaja ja jossa oli jotain hyvin pariisilaista johdatti minut Engelin aamiaisten pariin, ja olen ollut hyvin uskollinen. Äiti Maa ei kuitenkaan ole ollut listalla 12 vuotta, vaan se on kuulemma ilmestynyt sille viime kesänä. Se on ainakin hyvin lähellä vegaanista (menu ei kerro) ja sisältää avokadoa, hummusta, jumalaista bircher-mysliä ja medjool-taateleita. Tyrnishottiin meinasin kyllä tukehtua, ehkä ensi kerralla sen sijaan mehua. 

 

 

Hiihtäminen. Korkkasin tiistaina hiihtokauden, ja vaikka jokaiseen lihakseen sattuu ja eläkeläinen porhalsi ohi (haaste egolle), se oli sen arvoista. 

Kodit järjestykseen -sarja, jossa Marie Kondo siivoaa amerikkalaisten koteja. Olit varmaan jo kuullut tästä, mutta jos et, niin ihan mahtavaa viihdettä. Siivosin tämän innoittamana yhden keittiön kaapeista. Uutta innostusta odotellessa.

 

 

PODCASTBLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Luin joskus kukkakauppiaan ohjeen, että kukille raikasta vettä (yllätys), imupinnat säännöllisin väliajoin (vinoon että pintaa on enemmän ja veitsellä ettei saksenterä litistä) ja sokeria ravinnoksi. Sitä niissä kaupan ravinnepusseissakin kuulema on (jonkin niljakkuudenestoaineen lisäksi..). Ja tulppaanit tuppaa venähtämään joten ei liian lämpöisässä tai yöksi viileämpään kohteeseen. Lattianrajakin tuntuu välillä sopivan niin eivät kasva maljakostaa yli turhan nopeaan.

Anna Vihervaarasta

Kiitos neuvoista, pitää kokeilla! Ihanaa viikonloppua. :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.