Tuumaustauko

Erään suuren naistenlehden toimituspäällikkö sanoi kerran, ettei ole mitään tylsempää kuin bloggaaja, joka kirjoittaa bloggaamisesta. Silti kirjoitan tänään juuri siitä.

Olen jo pidempään vähän tuskaillut tämän blogin kanssa. Se on kulkenut mukanani läpi suuren elämänmuutoksen ja ollut silloin tärkeä voimavarani. Täällä olen saanut jäsennellä ja pohdiskella kauempaa kaikkia niitä ajatuksia ja tunteita, joita isoihin päätöksiin ja oman itsen etsimiseen liittyy.

Uskon edelleen vahvasti intuitioon, ajatusten voimaan, rohkeuteen, unelmiin ja täysillä elämiseen. En vain enää tiedä, mitä uutta sanoisin niistä. Olen käyttänyt viisasteluvarastoni loppuun.

Tänään tahtoisin kai kirjoittaa ja kuvata kaikkea kaunista. Kertoa ruoasta, vaatteista, kirjoista, kosmetiikasta. Kevyistä asioista, jotka raamittavat elämää, eettisistä ja esteettisistä jutuista.

Silti en tiedä, voinko luopua tarinoista. Tai pitäisikö edes.

Blogista en luovu, tietenkään. Mutta koska ajattelen, että luovuus tarvitsee tilaa ympärilleen, otan nyt vähän tilaa ja poistun hetkeksi, pariksi viikoksi noin.

Sillä välin olisi ihanaa, jos te kertoisitte, mistä te täällä pidätte, mikä kiinnostaa ja mikä on ihan turhaa. En lupaa toteuttaa toiveitanne, mutta tahtoisin silti tietää.

Nähdään parin viikon päästä. ♥

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

En osaa sanoa mitkä sun kirjoittamista teemoista on mun lemppareita - juju onkin ollut siinä että miten (kauniisti ja inspiroivasti) olet niistä lähes jokaisessa postauksessa kirjoittanut. Toivottavasti tauko tekee hyvää ja nähdään parin viikon päästä tai milloin nyt susta tuntuukaan siltä! <3

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla.<3 Ehkä tämä sekavuus onkin vain pääni sisällä ja järjestyy, kunhan hengittelen hetken. Oikeastaan tietenkin tahdon kirjoittaa monista erilaisista asioista. Välillä vain tuntuu, että ehkä tähän pitäisi saada joku roti.

Kiitos tästä ihana Saranda.

Kao Kao

Ihanaa taukoa <3

Mä tykkään eniten sun kauniista tavasta kirjoittaa. Siitä kuinka se menee samaan aikaan kepeästi yhä syvemmälle ja syvemmälle, kunnes sielu ja sydän kohtaavat. Se ei ahdista, vaan antaa valoa päiviin.

Anna Vihervaarasta

Kiitos Kao Kao. Kirjoitan myös työkseni, joten sanasi merkitsevät paljon. Ja kuinka kauniisti itse juuri kirjoitit. <3

Elsa P. (Ei varmistettu) http://crazy-something-normal.blogspot.fi

Heippa Anna!

Toi on niin oikein. Sillon kun ei ole mitään "ideoita/sanottavaa", kannattaa ottaa irtiotto.
Minusta parhaita juttuja ovat olleet sun pohdinnat, kosmetiikkasuosikit ja oman kotisi sisustusjutut. Mysö kirjoista olisi kiva kuulla!
Ja ps. marraskuun lohturuoka oli TAIVAALLISEN IHANAA!!!!

Voimia ja uuttaa energiaa! xx

Anna Vihervaarasta

Hei jes Elsa, huippua että tykkäät kosmetiikka- ja sisustusjutuistani (ja tietenkin niistä pohdinnoista). Olen vähän miettinyt, tahtooko kukaan lukea niistä purkeista...niistä voisin nimittäin kirjoittaa vaikka kuinka. Ja kotikin pikkuhiljaa muuttuu yhä enemmän minunlaisekseni, joten siitäkin kertoisin mieluusti. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogeissa on minusta aina samaistuttavaa ja lohdullista, kun kirjoittaja uskaltaa jakaa terveeseen mieleen kuuluvia surun ja epävarmuudenkin tunteita kauniiden asioiden rinnalla. Parasta blogissasi ovat olleet pohdiskelut elämästä ylipäätään. Toivottavasti tauko antaa kaipaamaasi tilaa ja happea. :)

Anna Vihervaarasta

Ne pohdiskelut ovat olleet kovin tärkeitä itselleni ja järjestäneet monta juttua päässäni. Kai ne ovat tämän blogin sydän. Ehkä tahtoisin sydämen ympärille vain vähän lisää kaunista ja keveää...:)

Hillevi (Ei varmistettu)

Tämä blogisi on kokonaisuutena oikea hyvän mielen monipuolinen aarrearkku. Juuri tämä monipuolisuus ilahduttaa.
Jos maailma ahdistaa ja tarvitsee valoa ja zeniä, tulen tänne. Uppoudun hetkeksi johonkin mikä "maadoittaa" ja rauhoittaa. Vaikka mikään ei ahdistaisi ja valoakin olisi, tänne on silloinkin kiva tulla.
Mihinkään turhaan en täällä ole törmännyt vaan nautin suuresti taidokkaasti kirjoitetuista pohdinnoistasi, laadukkaista valokuvistasi ja kauneudentajustasi.
Inspiroivaa taukoa ja toivottavasti olet taas pian ilahduttamassa meitä lukijoita!

Anna Vihervaarasta

Ihana Hillevi, kuinka sydäntälämmittävää, jos saat täältä valoa ja zeniä. <3 Alkaa tuntua jo siltä, että ehkei tämä olekaan niin sekava paikka muiden kuin itseni mielestä. Jo nämä teidän ihanat kommenttinne ovat selkeyttäneet ajatuksiani paljon. Kiitos.

JohannaT (Ei varmistettu)

Minä tykkään lukea kauniista asioista, ruokajutuista, koirista, neulomisesta. Niistä asioista, jotka tuovat iloa arkeen. Lisäksi olen tykännyt valokuvista ja mietelauseistasi. Haluaisin lisää näitä maadoittavia asioita, joita jo edellinen kommentoija sanoi. Huilaa, mutta palaa takaisin &lt;3

Anna Vihervaarasta

Hei Johanna, lupaan, etten luovu maadoittavista asioista. Ja ihanaa, jos ruoka ja koiratkin kiinnostavat! Koiria on niin kiva kuvata ja ruoka ja hyvinvointi taas kiinnostavat minua suuresti.<3

TuijaS (Ei varmistettu)

Minua täällä kiinnostaa pysäyttävä kirjoitustyylisi, kauniit paimenkoirasi, vegaanijutut sekä tunnelmalliset kuvat niin kodistasi kuin pihaltakin... :) Leppoisaa taukoilua ja joulunodotusta!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Tuija! Ruokaa, kotia ja koiria on varmasti tulossa lisää. Ihanaa joulun odotusta. <3

annam_
anna k.

Mä olen varmaankin sitten tylsyyden huippu, kun musta yksi mielenkiintoisimmista aiheista on se, kun bloggaaja kirjoittaa bloggaamisesta. Itsekin olen vähän päässäni pyöritellyt oman blogin tulevaisuutta, kenties kokeilen jotain uuttakin, kun tuntuu siltä, että nyt sellaista tarvittaisiin ja intoakin olisi. Kunhan saan ajatukset kasaan! Eli vähän samoissa fiiliksissä täälläkin.

Hetken jo pelästyin, että blogi loppuu kokonaan, mutta onneksi ei sentään. ;) Tiedätkin jo varmasti, että tykkään tosi paljon sun pohdinnoista. Mutta tykkään myös kevyemmistä jutuista, kuten kosmetiikka- ja kirjajutuista ym ja kauniista kuvistasi. Mutta niinkuin Sarandakin sanoi, ei ole niinkään väliä mistä kirjoitat, kun osaat tehdä sen niin kauniisti vaikka aihe olisi mikä. Jos viisasteluvarasto on lopussa, niin ei kannata yrittämällä yrittää. Viisaudet tulevat kun ovat tullakseen. Kirjoita siitä, mistä sillä hetkellä haluat. Silloin blogi on aidoimmillaan.

Ihanaa vuoden loppua sinne.<3

 

Anna Vihervaarasta

No et ole, Annaseni. <3 Mustakin se on kiinnostavaa.

Ei blogi lopu, en voisi tehdä sitä sille enkä itselleni. Tykkään edelleen pohdiskella, mutta välillä ei vain jaksa kirjoittaa niin syvällisiä. Toisinaan syvällisyydet taas ovat kaikki, mistä haluan kirjoittaa. Ei ehkä ihme, että ajatukseni ovat vähän sekaisin. ;)

Ja kokeile ihmeessä uutta blogiisi! Innostuksen tunne on ihana, siitä kannattaa ottaa kaikki irti.<3

Elise M.

Hei! Ajattelin tulla tervehtimään ja kiittämään, näin vähän vanhempaan kirjoitukseen, mutta kuitenkin. Liityin itse vasta nyt Lilyyn ja lisään ehdottomasti blogisi lukulistalleni. Tässä parin päivän ajan hakeuduin ensin sattumalta lukemaan viimeisimmän julkaisun ja sitä myöten näitä aiempia. On nimittäin, ylläolevia kommentteja lainatakseni, ihastuttavan zen, rauhoittava, maadoittava ja erikoisen kannustava tunnelma täällä.

Kaikkea hyvää kevättalveen!

Anna Vihervaarasta

Hei Elise, ja kiitos. Tervetuloa Lilyyn ja ihanaa kevättalvea!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.