Tuumaustauko

Image-1-30.jpg

Erään suuren naistenlehden toimituspäällikkö sanoi kerran, ettei ole mitään tylsempää kuin bloggaaja, joka kirjoittaa bloggaamisesta. Silti kirjoitan tänään juuri siitä.

Olen jo pidempään vähän tuskaillut tämän blogin kanssa. Se on kulkenut mukanani läpi suuren elämänmuutoksen ja ollut silloin tärkeä voimavarani. Täällä olen saanut jäsennellä ja pohdiskella kauempaa kaikkia niitä ajatuksia ja tunteita, joita isoihin päätöksiin ja oman itsen etsimiseen liittyy.

Uskon edelleen vahvasti intuitioon, ajatusten voimaan, rohkeuteen, unelmiin ja täysillä elämiseen. En vain enää tiedä, mitä uutta sanoisin niistä. Olen käyttänyt viisasteluvarastoni loppuun.

Tänään tahtoisin kai kirjoittaa ja kuvata kaikkea kaunista. Kertoa ruoasta, vaatteista, kirjoista, kosmetiikasta. Kevyistä asioista, jotka raamittavat elämää, eettisistä ja esteettisistä jutuista.

Silti en tiedä, voinko luopua tarinoista. Tai pitäisikö edes.

Blogista en luovu, tietenkään. Mutta koska ajattelen, että luovuus tarvitsee tilaa ympärilleen, otan nyt vähän tilaa ja poistun hetkeksi, pariksi viikoksi noin.

Sillä välin olisi ihanaa, jos te kertoisitte, mistä te täällä pidätte, mikä kiinnostaa ja mikä on ihan turhaa. En lupaa toteuttaa toiveitanne, mutta tahtoisin silti tietää.

Nähdään parin viikon päästä. ♥

Kommentit (18)
 1. Hei! Ajattelin tulla tervehtimään ja kiittämään, näin vähän vanhempaan kirjoitukseen, mutta kuitenkin. Liityin itse vasta nyt Lilyyn ja lisään ehdottomasti blogisi lukulistalleni. Tässä parin päivän ajan hakeuduin ensin sattumalta lukemaan viimeisimmän julkaisun ja sitä myöten näitä aiempia. On nimittäin, ylläolevia kommentteja lainatakseni, ihastuttavan zen, rauhoittava, maadoittava ja erikoisen kannustava tunnelma täällä.

  Kaikkea hyvää kevättalveen!

  1. Hei Elise, ja kiitos. Tervetuloa Lilyyn ja ihanaa kevättalvea!

 2. Mä olen varmaankin sitten tylsyyden huippu, kun musta yksi mielenkiintoisimmista aiheista on se, kun bloggaaja kirjoittaa bloggaamisesta. Itsekin olen vähän päässäni pyöritellyt oman blogin tulevaisuutta, kenties kokeilen jotain uuttakin, kun tuntuu siltä, että nyt sellaista tarvittaisiin ja intoakin olisi. Kunhan saan ajatukset kasaan! Eli vähän samoissa fiiliksissä täälläkin.

  Hetken jo pelästyin, että blogi loppuu kokonaan, mutta onneksi ei sentään. 😉 Tiedätkin jo varmasti, että tykkään tosi paljon sun pohdinnoista. Mutta tykkään myös kevyemmistä jutuista, kuten kosmetiikka- ja kirjajutuista ym ja kauniista kuvistasi. Mutta niinkuin Sarandakin sanoi, ei ole niinkään väliä mistä kirjoitat, kun osaat tehdä sen niin kauniisti vaikka aihe olisi mikä. Jos viisasteluvarasto on lopussa, niin ei kannata yrittämällä yrittää. Viisaudet tulevat kun ovat tullakseen. Kirjoita siitä, mistä sillä hetkellä haluat. Silloin blogi on aidoimmillaan.

  Ihanaa vuoden loppua sinne.<3

   

  1. No et ole, Annaseni. <3 Mustakin se on kiinnostavaa.

   Ei blogi lopu, en voisi tehdä sitä sille enkä itselleni. Tykkään edelleen pohdiskella, mutta välillä ei vain jaksa kirjoittaa niin syvällisiä. Toisinaan syvällisyydet taas ovat kaikki, mistä haluan kirjoittaa. Ei ehkä ihme, että ajatukseni ovat vähän sekaisin. 😉

   Ja kokeile ihmeessä uutta blogiisi! Innostuksen tunne on ihana, siitä kannattaa ottaa kaikki irti.<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *