Unohda täydellisyys, tee vain

Olen löytänyt uuden tavan kuvata asuja. Asiahan on näes niin, että tykkään vaatteista oikein kovasti. En ole ihan hirveän kiinnostunut olemaan kuvissa, mutta asujani esittelen hyvillä mielin. Ajattelen, että ne edustavat osaa luovuudestani, vaikkeivat aina erityisen jännittäviä olekaan. Kuvissa on uudet suosikkifarkkuni ja ikivanha sininen raitapaita, jonka löysin muutossa. Nuo farkut ovat ensimmäiset kropalleni sopivat mutsifarkut. Ne ovat Bik Bokin ja Joutsenmerkityt, jee!

Mutta asiaan. Olen aika usein miettinyt, että miten saisin ihan tavallisten työpäivien vaatteista kuvia rasittamatta ketään toista ihmistä ja säätämättä hirveästi. No, nyt se on ratkaisu. Jalusta. Kuinka helppoa napata muutama kuva töiden jälkeen kotona, ennen kuin vaihdan lenkkivaatteet. Siihen menee viisi minuuttia ja tadaa, asu on tallennettu. Rajaukset (ja hiukset ja meikkikin) ovat vähän sinne päin, mutta ei se ole niin justiinsa.

Olen muutenkin alkanut ajatella, että elämä saa näkyä. En jaksa siivota kuvista kaikkia koirien leluja ja lattialla lojuvia tohveleita tai edes aina suoristaa sohvatyynyjä. En tiedä, mitä minulle on tapahtumassa. Olen ehkä oikeasti muuttumassa vähän boheemiksi?

Niin tai näin, täydellisyyden tavoittelu on mielestäni ihan syvältä. Se vain jarruttaa ja kurjistaa elämää. On parempi tehdä hyvin tai vaikka ihan ookoosti kuin tavoitella jotain täydellistä, joka ei koskaan siksi valmistu. Tätä mietin, kun tein viime viikolla elämäni ensimmäisen Facebook-livehaastattelun. Vähän jännitti ja pelotti, että unohdan kaiken ja nolaan itseni täydellisesti. Mutta ihan hyvin se meni. Ja se riittää.

Koti ei ole kauheasti edistynyt. Sain viimein ruokapöydän ylle lampun, se vilahtaa ensimmäisessä kuvassa. Pitää kuvata se vähän paremmin myöhemmin. Terassi on ihan vaiheessa, siellä on nyt omenalaatikoiden ja narsissien seurana kaksi rottinkituolia, mutta eipä sitten muuta. Mutta ei se oikeastaan haittaa, siellä voi nauttia auringosta jo nyt.

Mitä teille kuuluu?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Sä oot näissä kuvissa hurjan kaunis. Ja tuo uusi hiusten pituus sopii sulle tosi tosi hyvin. Ja tykkään siitä, että koirat on mukana kuvissa.

Hyvää perjantaita!

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3 Kaikkea kivaa sunnuntaihisi!

smagardi
astu harhaan

Asukuvista tulee heti kymmenen kertaa kiinnostavampia, kun niissä on muutakin kuin jäykkä poseerausasento ja sata kuvaa eri kuvakulmista. Elämä saa ja pitääkin näkyä, lemmikit tulevat kuviin ja taustalla on vähä sotkua - mitä sitten? Näytät heti paljon rennommalta ja onnellisemmalta kuvissa, joissa on koira mukana. :)

Anna Vihervaarasta

Oon niin samaa mieltä! Mä itse näytän myös jotenkin aina vaivaantuneelta varta vasten otetuissa asukuvissa. Vaikka tietenkin ne ovat laadultaan parempia kuin nämä jalustaotokset. :)

Ja kiitos! Koirilla on onnelliseksi tekevä vaikutus. Nana (collie) muuten tunkee aina itse kuviin, sitä ei tarvitse yhtään houkutella. :D <3

CougarWoman
CougarWoman

Miten tuo kombi valkoinen sisustus ja koira toimii käytännössä? T. Nimim. Täällä tassunkuvia joka paikassa, eikä edes vaalea sisustus o_0

Anna Vihervaarasta

Valkoinen matto on villaa ja se hylkii likaa luonnostaan. Yllättävän hyvin pysyy puhtaana siis. Sohva ei taas nykyään oikein kiinnosta koiria, kun niin paljon mukavia mattoja lattialla.

Vaalea lattia sen sijaan: A BIG MISTAKE. Imuroin joka päivä, ja täällä näyttää aina siltä, että muija ei ole siivonnut viikkoon...:D Sänkyyn koirilta on pääsy kielletty. Laitan makkarin oven kiinni, kun en ole kotona.

Sydän huokaa

Klikkasin tähän postaukseen ihan vaan kuvan vuoksi alunperin. Voit olla erittäin tyytyväinen jalustalla otettuihin kuviin. Katselin juuri miten kauniita kuvia. Itsekin juuri mietin kun aloittelemassa taas bloggaamaan, ettän miten saisin kuvia helposti. En haluaisi pyytää miestä ottamaan kuvia. Ei käynyt tuo jalusta mielessään. Kiitos ideasta!

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla! <3 Jalusta on mahtava keksintö!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.