Ups and downs

Viime viikko oli aikamoista vuoristorataa. Välillä paistoi aurinko ja kaikki tuntui mahdolliselta, sitten taas tultiin alaspäin. Mutta sellaista elämä on, vaihtelevaista. Ei kaiken kuulukaan olla aina ihanaa, koska eihän silloin mikään koskaan tuntuisi miltään. Eikö?

”When something goes wrong in your life, just yell: 'Plot twist!' and move on.” 

Hyvä neuvo minusta.

Me lähdemme nyt koirien kanssa liikkeelle ainakin johonkin suuntaan, nimittäin tuonne tihkusateeseen. Se on oikeastaan aika hauskaa, sadesäällä tuntuu aina, että ilmassa on enemmän happea, jaksaa juosta paremmin. 

Suloista viikkoa kaunokaiset!

Kommentit

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Samoissa fiiliksessä täälläkin. Sain nukuttua juuri neljän tunnin päiväunet, joista sain lisäenergiaa. Tasapainoilua kiireen keskellä.

Loppuviikon paistaa aurinko :)

Anna Vihervaarasta

Oi, päikkärit on ihania! Ja kaikki tuntuu aina paremmalta levänneenä.:)

Tykkään tuosta sääennustuksesta, pidetään kiinni siitä!;)

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Toivottavasti kuluva viikko on tasaisempi :) Vuoristorata on kyllä välillä hyvä muistustus siitä, että elämän ihanuus tuntuukin sitten aika ihanalta. Itse olen ihan superväsynyt ollut pari päivää ja sitten kun olen pirteämpi, niin nautin siitä kyllä täysillä.

Mukavaa ja rauhaisaa viikkoa!

Sini

Anna Vihervaarasta

Mun vuoristoratatunnelmat johtui oikeastaan siitä, että ehdin kauheasti toivoa yhtä juttua ja sitten se karahti karille. Eli ulkoisista seikoista. Tasaisuus on tavallaan ihan hyvä, mutta on myös ihanaa olla toiveikas. Ne alhot voisi kyllä sitten jättää kokematta.;)

Musta on ihanaa, kun ulkona paistaa nyt aurinko ja yöllä on ollut pakkasta. Oon heti jotenkin paljon energisempi.

Ihanaa viikkoa sullekin!:)

PS Haluaisin niihin sun Insta-maisemiin, pelloissa ja ladoissa on jotain tosi nostalgisen kaunista. Ehkä mä vielä muutan maalle.:D

Pi (Ei varmistettu) http://spokhus.blogspot.fi

Tuo neuvo on kyllä nerokas, noinhan se menee:) Tsemppiä viikkoon!

Anna Vihervaarasta

Niinpä! Ihan tärkeintä on, ettei luovuta eikä hukkaa toiveitaan tai itseään matkalla. Juoni ehkä vain hiukan muuttuu, tai tekee pienen mutkan. Mutta niinhän tarinaa kertoessa muutenkin usein käy.

Ja ihanaa, kun tulit kommentoimaan! <3

Akvis (Ei varmistettu) http://villavalpuri.blogspot.fi

Ihana kuvasikermä! Tuota kun katsoo, niin muistaa, että marraskuussa on sittenkin paljon kauneutta. Ja toisaalta, kyllä ne karhut vaan kiteyttävät jotain oleellista Suomen talvesta: pitäisi nukkua, kun on sen aika! :-)

Anna Vihervaarasta

Olen ihan samoilla linjoilla karhujen kanssa! Nyt voisi painua kuukaudeksi talviunille ja herätä sitten viikko ennen joulua fiilistelemään.:)

Aurinkoa päivään! Täällä se paistaa nyt ihanasti. :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.