Ups and downs

10.11.jpg

Viime viikko oli aikamoista vuoristorataa. Välillä paistoi aurinko ja kaikki tuntui mahdolliselta, sitten taas tultiin alaspäin. Mutta sellaista elämä on, vaihtelevaista. Ei kaiken kuulukaan olla aina ihanaa, koska eihän silloin mikään koskaan tuntuisi miltään. Eikö?

”When something goes wrong in your life, just yell: ’Plot twist!’ and move on.” 

Hyvä neuvo minusta.

Me lähdemme nyt koirien kanssa liikkeelle ainakin johonkin suuntaan, nimittäin tuonne tihkusateeseen. Se on oikeastaan aika hauskaa, sadesäällä tuntuu aina, että ilmassa on enemmän happea, jaksaa juosta paremmin. 

Suloista viikkoa kaunokaiset!

Kommentit (8)
 1. Ihana kuvasikermä! Tuota kun katsoo, niin muistaa, että marraskuussa on sittenkin paljon kauneutta. Ja toisaalta, kyllä ne karhut vaan kiteyttävät jotain oleellista Suomen talvesta: pitäisi nukkua, kun on sen aika! 🙂

  1. Olen ihan samoilla linjoilla karhujen kanssa! Nyt voisi painua kuukaudeksi talviunille ja herätä sitten viikko ennen joulua fiilistelemään.:)

   Aurinkoa päivään! Täällä se paistaa nyt ihanasti. 🙂

 2. Tuo neuvo on kyllä nerokas, noinhan se menee:) Tsemppiä viikkoon!

  1. Niinpä! Ihan tärkeintä on, ettei luovuta eikä hukkaa toiveitaan tai itseään matkalla. Juoni ehkä vain hiukan muuttuu, tai tekee pienen mutkan. Mutta niinhän tarinaa kertoessa muutenkin usein käy.

   Ja ihanaa, kun tulit kommentoimaan! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *