Urbaanin viidakon alku

urbanjungle3 annavihervaarasta.jpg

urbanjungle annavihervaarasta.jpg

urbanjungle2 anna vihervaarasta.jpg

Muistatte ehkä, että aion luoda tänne uuteen kotiin pienen urbaanin viidakon? Rakastan viherkasveja ja oikeastaan kaikkea kasvavaa muutenkin. Kasvit tuovat kotiin lämpöä ja tunnelmaa ja palasen vieraita maita. 

Minulla on kauniit ikkunalaudat molemmissa huoneissa. Vanhat kasvini ja pieni kokoelma rakkaimpia koriste-esineitäni mahtui niille. Palmun hankin viime viikonloppuna. Tarkoitus oli laittaa se sohvaa vastapäätä tulevan matalan kaapin päälle (jota ei vielä ole), mutta jotenkin se näyttää kuuluvan tuohon sohvapöydälle (jonka olen muuten päättänyt sittenkin pitää, se sopii tänne kuin nyrkki silmään ja on kivan rouhea vastakohta modernille keittiölle ja yksinkertaiselle sohvalle). 

Ostoslistallani on ainakin suurehko tyräkki ja ehkä amppeleita. Lisäksi mietin, jos ripustaisin joitain kasveja ryhmään seinille. Ehkä riippumaan jostain rouheasta oksasta tai pieniin koreihin? 

Koti rakentuu nyt yllättävän nopeasti. Sohvakaan ei ole enää kiinni ikkunassa, kuten tuossa alimmassa kuvassa. Tuttu sisustustoimittaja vinkkasi minulle, että sohvan ja nurkan väliin kannattaa aina jättää vähän tilaa, niin kokonaisuus on ilmavampi. Ja se toden totta on niin! Koko sohva näyttää paremmalta, kun siirsin sen irti nurkasta.

Tällaisia hyvin syvällisiä mietintöjä tänään. Ihanaa päivää!

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (2)
  1. On tyylikästä, ei voi muuta sanoa näistä ja edellisistä kuvistasi 🙂 Tuo rujohko sohvapöytäsi on tosiaan mainio. Mikä tuo ikkunalaudallasi oleva (puinen?) käsi on? Noilla koriste-esineilläsi on varmaankin mielenkiintoiset tarinat kerrottavanaan 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Se käsi on Hayn. Ostin sen Finnis Design Shopista: https://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-muut-sisustustuotteet-puinen-kasi-p-5987.html

      Ja on niillä! Pitää ehkä kertoa joskus, mahtava postausidea itse asiassa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *