Uskotko ihmeelliseen?

IMG_4580.jpg

Silläkin uhalla, että leimaudun lopullisesti hörhöksi (olen ehkä kirjoittanut tämän ennenkin) niin kerrottakoon, että uskon universumiin, jonkilaiseen korkeampaan voimaan ja siihen, että kaikki ei ole tässä. 

Elämänfilosofiani mukaan monella asialla on oikeasti jokin tarkoitus. Sen mukaan maailma on aika ihmeellinen.

Se, onko näin oikeasti, ei ole kovin oleellista tämän kirjoituksen kannalta. Oleellista on se, että kun uskon näin, maailma tuntuu ihmeelliseltä. Eli elämäni on kivempaa. 

Tutkimusten mukaan onnellisuus on pitkälti kiinni siitä, mitä ajattelee elämästä. Ihmisellä voi olla päältä katsoen kaikki, ja hän voi silti olla onneton. Ja päin vastoin. Itsensä voi jossain määrin ajatella onnelliseksi tai onnettomaksi.

Me luomme osittain itse oman todellisuutemme.

Siksi sillä, mihin uskoo, on merkitystä. 

Siksi uskon ihmeelliseen.

Uskotko sinä?

 

Kuva on Sintrasta, joka on maagisimpia paikkoja, joissa olen käynyt. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK, INSTAGRAM

Kommentit (7)
  1. Hahhaa :))!!! No takuulla!
    Ihana postaus!
    Voi, kunpa kaikki oivaltaisivat tämän, että kun uskaltaa antaa ja sallia itselleen luvan uskoa siihen ihan kaikenlaiseen hyvää ja ihmeelliseen, se alkaa todentua! Oikeasti! Se vain toimii täällä sen vetovoiman lain mukaan.
    Se on ehkä liiankin yksinkertaista jotta siihen tarvitsee edes ns erikseen u s k o a, riittää kun vain olet. Aito itsesi!! Aitous toimii nimittäin automaattisesti ihan Kaikkeen täällä ♡♡♡♡♡

    Ihanaa marraskuuta!

  2. Ajattelen ihan samaa. 🙂 En osaa järkevästi perustella tätä tunnetta ja välillä menee viikkoja ja kuukausia kun unohdan tämän ihmeellisen voiman olemassaolon mutta sitten kun muistan, uskon ja luotan, elämä on huomattavasti mielekkäämpää. Onnellista. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *