Uusi hiusväri päiväksi

Alan aina syksyisin harkita hiusten värjäystä. Auringon haalistama oma väri näyttää kulahtaneelta eikä oikein minkään väriseltä. Olen katsellut vanhoja insta-kuvia ja haaveillut punertavasta sävystä.

Minulla on omasta takaa punapigmenttiä, ja värjäsin hiuksia pitkään erilaisilla punaruskean sävyillä. Jossain vaiheessa punainen jäi pois, ja siirryin tummanruskeaan. Vähän myöhemmin sitten lopetin värjäyksen kokonaan, koska sain reaktion hiusväristä, ja tummaksi värjätty tukka näytti mielestäni liian tehdyltä.

Entisaikaan olin usein punatukkainen. 

Nyt kuitenkin haikailen juurilleni, eli punaruskean pariin. Oikein valittu hiusten väri kun korostaa ihoa ja silmiä, ja juuri nyt tuntuu, että oma väri on vähän turhan vaisu. Yli kahden vuoden värjäämättömyyden jälkeen en kuitenkaan ole syöksymässä suin päin väripurkille, vaan pohdiskelen tätä rauhassa. Siksi kokeilin KMS:n Stylecolor -suihketta, jonka sain testiin. Suihkeita on eri värisiä, minulla on käytössä kupari. Väri suihkutetaan kuiviin hiuksiin, ja se lähtee pois seuraavassa sampoopesussa. 

Tuota. Ensinnäkin ihastukseni punaiseen vain vahvistuu tämän kokeilun myötä. Toisekseen: jos haluat pöyheän seksitukan, niin tämä suihke on sinulle. Se todellakin antaa rakennetta. Melkein huvitti aamulla, miten tuuhealta tukkani näyttää. Minulla on toki aika paljon hiusta, mutta usein tukka vain roikkuu latteana. En näes ole mikään maailman ahkerin hiustenlaittaja (lue: välillä jaksan harjata). 

Oma väri nyt. Ja tällaiselta tukkani näyttää tosi usein: valuu päätä myöten. 

Nyt sitten mietin, että pitäisikö tehdä vähän pysyvämpi värikokeilu. Synteettiselle väripurkille en tahdo, joten etsinkin nyt hyvää kasviväriä. Onko teillä kokemusta kasviväreistä tai niitä käyttävistä kampaamoista? Sekä kotivärjäys että kampaamoväri kiinnostavat. 

Mitäs muuten pidätte väristä? Omasta mielestäni saisi olla vielä asteen pari tummempi, kuten noissa vanhoissa kuvissa, mutta muuten aika ihana. 

Tuote saatu testiin, kiitos! <3

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Ihana väri! Ja kaunis Sinä :)

Itse olen käynyt Tapanilassa Kampaamo Huvilassa ja Tikkurilassa Ekokampaamo Luonnon helmessä, suosittelen molempia. Viimeksi sain vinkin kampaajalta "väripesusta", jonka voi siis tehdä kotona sekoittamalla hennasta löysän tahnan ja jättämällä sen hiuksiin n. 15-20min. Tällöin hiuksiin tulee selvästi sävyä, mutta ero ei ole niin radikaali (hennahan värjää esim vaalean juurikasvun aika oranssiksi) ja hinta pesuakohden 6-7€ (yhdestä paketista ainakin 2 pesua, hiusten pituudesta riippuen) vrt kampaajalla väri+leikkaus +100€/krt.

 

Anna Vihervaarasta

Aww, kiitos vinkeistä! Varasinkin jo ajan ekokampaamosta, koska en uskalla nyt ensimmäisellä kerralla värjätä itse.:)

Ihanaa päivää!

janitajohanna
Janita Johanna

Ihana väri ja huulipuna! Vähän tummempikin hiusväri sopisi :-)

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Huulipuna on Treat Collectionin Pop-Tastic.:) Kivaa sunnuntaita!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.