Uusi luonnonkosmetiikkasuosikkini Englannista

Kaukana ovat ajat, jolloin luonnonkosmetiikka tuoksui yrteille ja pakattiin vihreisiin pahvipakkauksiin. Nykyään se näyttää usein enemmänkin tältä ja tuoksuu melkein mille vain. 

Halusin tänään esitellä teillä yhden uuden luonnonkosmetiikan suosikkibrändini, englantilaisen ihon-ja hiustenhoitosarjan Evolven. Olen ihastunut sekä noiden kauniiden purkkien sisältöön (juu, sisältö on toki tärkein) mutta myös itse purkkeihin. Tykkään tällaisista aika minimalistisista mustavalkoisista purnukoista, sillä ne näyttävät kivalta kylppärissäni. Ja niissä on myös jotain rauhallista ja uskottavaa. Sellaista kosmetiikan mielestäni kuuluukin olla. Jotain, joka hellii, tasapainottaa, suojaa ja parantaa, ja tekee sen vahingoittamatta ihmisiä, eläimiä tai ympäristöä.

Minulla on testissä muutama Evolven tuote, joista normaalista kuivalle iholle tarkoitettu Daily Renew Cream pääsi heti suosikiksini. Ihoni kuivuu aina talviaikaan, joten siirryn kylmien kuukausien ajaksi kuivaihoisille sopivan kosmetiikan käyttäjäksi. Tämä voide imeytyy hetkessä ja poistaa kiristävän tunteen iholtani. 

Toinen suosikkini on Nourishing Hair Elixir. Minulla on menossa hiusten vahvistusoperaatio (leikkasin aika paljon, mutta auringossa toissakesänä kärventynyttä latvaa on edelleen jäljellä), ja siksi levitän hiuksiin pesun jälkeen aina muutaman pisaran tätä pelastajaa. Kannattaa tosiaan tyytyä aika pieneen määrään. Alkuun nimittäin vähän liioittelin, ja tulos oli vanhaa termiä käyttääkseni: rasvaletti. 

Evolvessa on sekin ihana puoli, että jokaisen purkin kyljessä lukee a) missä se on tehty (Hertfordshiressä, mistä ainakin minulle tulee mieleen James Herriot ja sellainen kunnon brittiläinen maaseutu) ja b) kuka sen on tehnyt. Tekijän nimi siis lukee etiketissä. Näinä epäilyttävien tuotanto-olojen aikana tämä on ihanan virkistävä asia. 

Onko Evolve teille tuttu? Mitä olette tykänneet?

 

Tuotteet saatu testiin.

PS Talja ei ole aito, vaan Ikean Tejn-matto.

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit

ohsomanyreasons

Näyttää kivalta! Juuri postasin jutun HENNÉ Organics-tuotesarjan huulikuorinnasta ja ihastelin samaa minimalistista tyyliä ja marjojen käyttöä raaka-aineissa :) Muhun iskee mustat simppelit minimalistiset purkit. Vaikka se sisältö on tosiaan tärkein :)

Anna Vihervaarasta

Aww, kiinnostavaa! Ihan uusi sarja mulle, pitää tutustua.:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Meillä on kylppärissä tuo Evolven käsisaippua ja just sanoin poikaystävälle että vähän surettaa kun se loppuu kohta. :D Se on ollut tosi hyvä käsille, tuoksuu ihanalle ja on pakkaukseltaan niin tyylikäs, että säilytän sen tyhjänäkin esillä kunnes ostan uuden.

Anna Vihervaarasta

Evolvet on ihan parhaita! Mä muuten teen sellaista, että säilytän joskus jonkun kauniin saippupullon ja laitan se sisään jossain rumemmassa pakkauksessa tulevaa tuotetta...:D

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.