Uusi matto

Koti rakentuu pikkuhiljaa. Kerään ympärilleni vaaleita, luonnosta lainattuja sävyjä ja materiaaleja.

Annon uusi puuvillamatto on juuri sellainen. Tuttu sisustustoimittaja vinkkasi siitä, sanoi: Osta äkkiä, syksyllä ne myytiin loppuun. Nyt niitä siis taas saa, jos kiinnostaa. 

Matto rajaa olohuoneen muusta asunnosta ja paransi akustiikkaa. Täällä ei kaiu enää. Beni Ourainin siirsin ruokapöydän viereen. Se loikoilee siinä vähän vinksallaan, ihanan epäsymmetrisesti. Näytän kuvan toisella kertaa.

Sisustaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin täällä. Tiedän vaistomaisesti, mikä tänne kuuluu ja mikä ei. 

Kasvitkin alkavat herätä kevääseen. Vanha tulilatva ei suostunut kuolemaan, vaan muuttui köynnökseksi. Nyt se tekee nuppuja. Moista elämänhalua on pakko kunnioittaa. Se on ansainnut paikkansa viidakossani.

Viikonloppuna edistytään taas vähän. Ehkä saan pari valaisinta lisää, olohuoneen säilytysratkaisun valmiiksi. Kerron sitten. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Millie's
Randomilla

Aivan ihana! Tuo ois niin meidänkin kämpän näköinen, vaikka meillä on ihan perinteinen parkettilattia (älä kysy mitä puuta, ei hajuakaan). :)

Tällä hetkellä meillä on olkkarin lattialla mun itsetekemä räsymatto ja ai että se kerää paljon pölyä, vaikka ihana onkin. Vähän randomilla tehty kyllä. Siinä on punaista, okrankeltaista, tummempaa pinkkiä ja taas keltaista. Siitä on kyllä ylpeä, että kaikki ei oo älynnyt, että mä oon sen tehnyt. :)

Kiva kuulla, että tuo sun matto on vaikuttanut kodin akustiikkaankin. Meillä ei kaiu, liikaa tavaraa löytyy ja just sopivan vähän tilaa.

https://www.randomilla.com/lifestyle-culture-elaemae-kulttuuri/

Anna Vihervaarasta

Kiitos, niin mustakin! :) Ihanan taitava olet, jos itse mattoja kudot! Munkin kyllä tekisi niin mieli välillä tarttua taas puikkoihin ja alkaa neuloa. Käsillätekeminen on jotenkin todella rentouttavaa.

Kivaa sunnuntaita!

Ihmeituhippi
Ihme ituhippi

Ihania kuvia!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.