Uusi podcast: Yksin matkustaminen voimauttaa – eikä ole yksinäistä

E5F5335B-82E7-4004-B3D4-28F4142BF6B0.JPG

Once upon a time, eli lähes päivälleen vuosi sitten, olin yksin reissussa Portossa, Portugalissa. Istuin kauniin kahvilan sisäpihalla muratin peittämän aidan vieressä, join kahvia ja luin hyvää kirjaa. Kaikki oli hyvin. Oli sellainen hetki, jona tuntee olevansa vapaa ja vahva, ja nauttii siitä tuntemattomuudesta ja joukkoon kuulumattomuudesta, jota vain yksin reissussa voi tuntea. Kun sinä et tunne ketään, eikä kukaan tunne sinua, olet erityisellä tavalla riippumaton. Olen tuntenut samaa tunnetta Amsterdamissa istuessani kanavan rannalla ja Berliinissä kävellessäni auringon laskiessa Kreuzbergissä.

Toisenlaisiakin hetkiä olen toki kokenut, erityisesti ennen yksin matkalle lähtemistä. Mitä jos jotain sattuu? Entä jos olen yksinäinen? Ja ennen kaikkea: miten syödä illalla yksin ravintolassa ahdistumatta? Siitä kaikesta puhumme uudessa Lily Talksin podcast-jaksossa Veera Papinojan ja Anna-Katri Räihän kanssa. Veera kirjoittaa Veera Bianca -blogia ja Anna-Katri Adalmina’s Adventures -blogia. Todella kovassa seurassa ollaan siis.

Kuuntele podcast tästä:

Mitä pidit tästä jaksosta? Anna palautetta tästä linkistä. Kaikkien 31.10. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja.

35736988073_d363afe78b_k.jpgVeera junassa matkalla jonnekin. 

Naiset vinkkasivat myös, mistä maailmalla löytää seuraa niin halutessaan. Liity ainakin näihin ryhmiin, jos olet lähdössä yksin matkaan:

Girls Love Travel

Seikkailijattaret

Soolomatkailijat (myös miehet tervetulleita)

IMG_2507x_Adalmina-2.jpgAnna-Katri tekee melkoisen jännittäviä matkoja yksin. 

Kuvat: Veera ja Anna-Katri, kuva minusta Saara / Visual Diary (hämäävästi otettu Lissabonissa, koska yksin matkoiltani ei ole kauheasti omakuvia)

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *