Uusi tukka!

Hahaa, kulahtaneet latvat ovat muisto vain! 

Olen tuskastellut hiusteni kanssa jo melkoisen tovin. Latvat olivat karheaa hamppua ja lisäksi epämääräisen punaisen oranssit, kuten kuvasta näkyy.  Halusin eroon niistä ja jotain uutta muutenkin. Vaikka olen ollut pitkähiuksinen suuren osan elämästäni, eräs toinen hiusmalli on aina vetänyt minua puoleensa. Taisin kertoa täälläkin jo kuukausia sitten, että haaveilen POLKASTA...

 

 

Nyt on polkka! Olen niin tyytyväinen siihen, etten osaa sanoin kuvailla! Pelkäsin näes, että mitä jos näytänkin tylsältä ja teen hirveän virheen (joo, kyse on kyllä vain hiuksista). Vielä siinäkin vaiheessa, kun kampaajaystäväni otti sakset käteen, mietin, että hitsit, jos kadunkin tätä aamulla. 

”No aina voidaan laittaa pidennykset, jos saat tästä ihan kauhean kriisin.”

Okei, no se ratkaisi. Sitä paitsi olen aina ollut sitä mieltä, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara. Ja minkä ihmeen takia pitää kampausta, joka lähinnä tuskatuttaa minua, ei koskaan tule kasvamaan todella pitkäksi ja paksuksi, eikä näytä melkein ikinä siltä kuin haluaisin. Yleensä pitkä tukkani nimittäin vain roikkui tai oli sitaistu ponnarille tai nutturalle. Hyvin harvassa olivat ne kerrat, kun siinä oli laineet ja volyymia. Lisäksi latvat olivat noin puolet ohuemmat kuin tyvi. Minua ei selvästi ole tarkoitettu hyvin pitkähiuksiseksi. 

Niin ja tietenkin on yleinen mielipide, joka saa joskus vähän miettimään:

”Sulla on ihana PITKÄ tukka, älä vain leikkaa.”

Mutta minäpä leikkasin, koska lopulta kannattaa aina tehdä just niin kuin itsestä tuntuu hyvältä.

 

 

Olen hihkunut riemusta koko illan! Rakastan tätä tukkaa! Ihan kuin olisin saanut sitä tuplamäärän lisää ja värikin muuttui ihan vain sillä, että latva leikattiin pois. Nyt latvoissa on ehkä vielä pari senttiä vanhoja värejä, mutta muuten väri on ihan ikiomani. 

 

 

Mitäs mieltä olette?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Upea!

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Sopii ihan mielettömän hyvin! Olet niin kaunis <3!
Siisti polkka on aina hyvä vaihtoehto, jos pitkät ja kuivuneet latvat alkaa ärsyttämään ja tuntuvat vain olevan tiellä. Vitsi, näyttää niin hyvältä että itsekin tekis mieli leikata polkka takaisin (vaikka just kirjotin, kuinka haluan kasvattaa kesäksi pitkät tuulessa liehuvat kutrit, että en ainakaan leikkauta näitä jo kasvaneita hiuksia). Hmm. Saattaa olla että perun sanani :)

Anna Vihervaarasta

Hihi, mä kannustan nyt kaikkia leikkaamaan polkan, koska olen IN LOVE! <3 

iidis
Varpain jaloin

Näyttää tosi hyvältä!

Anu / Aina lähelläni (Ei varmistettu) http://ainalahellani.blogspot.fi

Vau, siis niiiin kiva tukka Ja sulla on ihan mielettömän upea väri! :)
Minä leikkautin taannoin aika lyhyen polkan, ja rupesin saman tien kasvattamaan takaisin pitkiksi :D mutta nyt kun näin tämän, saatankin tyytyä pitkään polkkaan, on jotenkin niin freshin näköinen.

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Itsekin tykkään omasta väristä, vaikka luulin pitkään, että se on ihan epäväri, tylsä. Mutta nyt se tuntuu just oikealta, samoin polkkapituus. :)

Kannatan polkkaa! 

Torey
Näissä neliöissä

Aivan ihana!

Mä haaveilen välillä polkasta, mutten vielä raaski leikata kun nämä ei koskaan ole ollut näin pitkät. Mulla tuppaa menemään niin, että pätkäsen polkan muutaman vuoden välein ja sit kasvatan taas melko pitkiksi kunnes taas pätkäsen. Eli melko varmasti jossain vaiheessa hiukset lyhenee taas. :D

https://naissanelioissa.wordpress.com

Anna Vihervaarasta

Tiedän niin tunteen! Mulla on ollut pitkä tukka tosi kauan, välillä hyvin pitkä, välillä ihan vaan pitkä. Mutta nyt tuntuu, että polkka onkin se mun juttu.:)

JollyHolly

Hyvä kevät look! Sopii sulle hvyin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa kaunis väri! Mallikin on, mutta väri on 5/5

Anna Vihervaarasta

Kiitos! <3 Se on ihan omasta takaa.:)

Pieta N (Ei varmistettu)

Tosi upea!

Voin samaistua, kun vuosien veivaamisen jälkeen annoin kampaajan pätkäistä pitkät hiukseni polkkamittaan. Ja voi mikä ilo! Olen useimpina päivinä niin tyytyväinen, että en voi kuin ihmetellä sitä pakonomaista pitkien hiuksien pitoa, mikä harmitti aivan liian usein aiemmin.

Anna Vihervaarasta

Just tämä! Itsekin pidin väkisin pitkää, kun en vain uskaltanut leikata. Ja nyt polkka tuntuu NIIN OMALTA! <3

Titta R (Ei varmistettu)

Ihana uusi tukka!

Kausittainen polkkaintoilija täällä hei! Itsekin olen juuri huomenna olen menossa kampaajalle polkan leikkuuseen ja innoissani! Kasvatin aiemmin polkasta pitkät hiukset häitä varten ja ne ovat saaneet ihailuja pituudellaan, joten en ole raaskinut häiden jälkeen heti leikata takaisin polkkaan. Juuri tuo sama yleinen mielipide täälläkin hetken aikaa jarruttanut. Mutta nyt puolivuotta hiuksien kanssa taisteltuani totean että itseäänhän varten täällä eletään, joten saksien alle vaan! Odotan jo sitä ihanan kevyttä päätä :)

Keveää kevättä sinnekin!

Anna Vihervaarasta

Kiitos! <3 Kannatan tällä hetkellä polkkia ihan kaikille. :D En ole varmaan ikinä ollut yhtä tyytyväinen hiuksiini. :)

Jenniiii (Ei varmistettu)

Aivan upea tukka! Ja mikä väri Pakko pätkästä omakin tukka, oon niin kyllästynyt tähän. Olispa minunkin oma väri noin ihana. En ole vuosiin tukkaani värjännyt, mutta latvoja kohti oma väri vaalenee ja on muutenkin kovin mitäänsanomattoman värinen :((

Anna Vihervaarasta

Kiitos! :) Kesä vaalentaa munkin latvat. Nyt ne latvat vaan ovat mennyttä. :D

cerisier (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää, sopii sinulle tosi hyvin :) Oman tukan suhteen olen vannoutunut pitkän kannattaja, mutta muilla ihailen vaikka minkälaisia ja -värisiä hiuksia.

Onpa kaunis tukka, sopii älyttömän hyvin! <3 Ja kyllä, hiukset ovat luonnonvara. Leikkasin itsekin tuolla periaatteella hiukseni lyhyiksi 2014, ja hiukset ovat nyt olkapäille. Hiuksia tulee, hiuksia menee. :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos! :) Todellakin: hiuksia tulee, hiuksia menee. Aurinkoa!

Maijastiina (Ei varmistettu)

Ompahan pirteä ja raikas leikkaus ja upea väri! Pitkä polkka on omakin tukka, mutta en osaa sitä noin kivan näköisenä pitää, kun pitkään olen tässä mitassa pysytellyt ja hivenen kyllästynytkin jo. Omaan väriin siirtyminen kyllä houkuttaisi kovasti. Pitäisi jaksaa kasvatella vaaleita raitoja pois.

Anna Vihervaarasta

Kiitos! :) Mä lopetin hiusten värjäämisen 2 vuotta sitten ja olen kyllä tosi tyytyväinen siihen päätökseen, vaikka pitkään olikin oranssit latvat sen seurauksena. Nyt latvoista on päästy. :D

Nettanen

Aivan ihana, raikas ja rento! Näytät aivan ihastuttavalta Anna! (ja tähän se sydänsilmä-emoji!)

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3

Kaisuli (Ei varmistettu)

Ihan mahtis hiukset!!

janitajohanna
Janita Johanna

Upea tukka! <3

Lilies
Lilies & Life

Täydellinen sulle! :)

Anna Vihervaarasta

Jee, kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeat hiukset, sopii sulle! Sulla on myös kadehdittavan valloittava hymy &lt;3

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla, kiitos! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.