Uusi tukka!

anna vihervaarasta tukka.jpg

Hahaa, kulahtaneet latvat ovat muisto vain! 

Olen tuskastellut hiusteni kanssa jo melkoisen tovin. Latvat olivat karheaa hamppua ja lisäksi epämääräisen punaisen oranssit, kuten kuvasta näkyy.  Halusin eroon niistä ja jotain uutta muutenkin. Vaikka olen ollut pitkähiuksinen suuren osan elämästäni, eräs toinen hiusmalli on aina vetänyt minua puoleensa. Taisin kertoa täälläkin jo kuukausia sitten, että haaveilen POLKASTA…

 

anna vihervaarasta polkka 4.jpg

 

Nyt on polkka! Olen niin tyytyväinen siihen, etten osaa sanoin kuvailla! Pelkäsin näes, että mitä jos näytänkin tylsältä ja teen hirveän virheen (joo, kyse on kyllä vain hiuksista). Vielä siinäkin vaiheessa, kun kampaajaystäväni otti sakset käteen, mietin, että hitsit, jos kadunkin tätä aamulla. 

”No aina voidaan laittaa pidennykset, jos saat tästä ihan kauhean kriisin.”

Okei, no se ratkaisi. Sitä paitsi olen aina ollut sitä mieltä, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara. Ja minkä ihmeen takia pitää kampausta, joka lähinnä tuskatuttaa minua, ei koskaan tule kasvamaan todella pitkäksi ja paksuksi, eikä näytä melkein ikinä siltä kuin haluaisin. Yleensä pitkä tukkani nimittäin vain roikkui tai oli sitaistu ponnarille tai nutturalle. Hyvin harvassa olivat ne kerrat, kun siinä oli laineet ja volyymia. Lisäksi latvat olivat noin puolet ohuemmat kuin tyvi. Minua ei selvästi ole tarkoitettu hyvin pitkähiuksiseksi. 

Niin ja tietenkin on yleinen mielipide, joka saa joskus vähän miettimään:

”Sulla on ihana PITKÄ tukka, älä vain leikkaa.”

Mutta minäpä leikkasin, koska lopulta kannattaa aina tehdä just niin kuin itsestä tuntuu hyvältä.

 

anna vihervaarasta polkka 2.jpg

anna vihervaarasta polkka 1.jpg

 

Olen hihkunut riemusta koko illan! Rakastan tätä tukkaa! Ihan kuin olisin saanut sitä tuplamäärän lisää ja värikin muuttui ihan vain sillä, että latva leikattiin pois. Nyt latvoissa on ehkä vielä pari senttiä vanhoja värejä, mutta muuten väri on ihan ikiomani. 

 

anna vihervaarasta polkka.jpg

 

Mitäs mieltä olette?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit (36)
  1. Upeat hiukset, sopii sulle! Sulla on myös kadehdittavan valloittava hymy <3

  2. Täydellinen sulle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *