Vaaleanpunaisia ja muita outoja asioita

 

Miksi haalin vaaleanpunaisia asioita? En ole mielestäni kovinkaan vaaleanpunainen, mutta hankin aina vaaleanpunaisia pipoja ja maalasin seinänkin sillä. Naisen ihastukset ovat tutkimattomat tai jotain sellaista, pahoittelet sanonnan ruhjomista. Kuvan pipoyksilön sain R-Collectionilta, joka valmistaa vaatteita vastuullisesti. Pipon nimi on Pakkanen, ja se on valmistettu mulesingvapaasta italialaisesta villasekoitteesta Suomessa. Kiitos.<3

Miksi asiat tuntuvat aina kauhean pelottavilta etukäteen, mutta kun niitä sitten alkaa toteuttaa, sitä vain elää eteenpäin? Tätä olen miettinyt tässä uudessa elämässäni, joka tuntui järkyttävän kamalan jännittävältä ennen kuin pääsin sitä elämään. Nyt se tuntuu vain elämältä, tosi oikealta sellaiselta. 

Miksi me niin usein yritämme pakottaa asioita tapahtumaan, kun mitään hyvää ei kuitenkaan synny pakottamalla? Seuraan Instagramissa Mark Grovesin @createthelove -tiliä (ja suosittelen sullekin). Sieltä saa voimaa ja sieltä bongasin pari päivää sitten ajatuksen, johon oikeastaan tiivistyy suunnilleen kaikki, mitä olen tähän mennessä elämästä oppinut ja jota hyvänä päivänä noudatan nykyään ihan suht onnistuneesti (ne huonommat päivät ovat sitten asia erikseen):

”I'm in a 'whatever happens, happens' mindset. I'm no longer going to force things. I'm gonna start letting go and allowing blessings to flow.”

Miksi oma koti näyttää ihanalta kunnes selaa liikaa Instagramin sisustustilejä?

Miksi kuuta ei aina näy taivaalla lainkaan? (Piti googlata, koska täytyyhän tämä nyt tietää ainakin näin astrologiasta kiinnostuneen henkilön, ja se kuulunee myös yleissivistykseen: uudenkuun aikaan maahan näkyy kuun pimeä puoli. Aurinko siis valaisee sen maasta poispäin katsovaa puolta. Tällöin kuu on näyttää pimeältä, eikä sitä helposti erota taivaalla.)

 

Kuva minusta: Ansu

Kommentit

NanaVanilla

Vaaleanpunaista ei voi ikinä olla liikaa :)

Anna Vihervaarasta

Niin se tuntuu olevan! :D

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.