Vaatteet järjestyksessä, elämä järjestyksessä?

Ostin vaaterekin. Siivosin kaapit. Vein monta säkillistä vanhoja juttuja Uffille.

Nyt tuntuu vapaalta, on tilaa hengittää. Ja ne suosikit, jotka sopivat tähän hetkeen, ovat esillä. Miten helppo tapa tuoda värejä sisustukseen!

En ole koskaan hirveästi välittänyt säilyttää vanhentuneita tavaroita. Siis niitä vaatteita tai esineitä, joista en enää pidä tai jotka eivät vain tunnu oikeilta. Ajattelen, että jos en ole käyttänyt jotain vaatetta vuoteen, tuskin käytän sitä myöhemminkään. Sen on aika mennä.

Jotkut vaatteet eivät vain koskaan tunnu hyviltä. Toiset ovat huonolaatuisia tai epämukavia. Osa on ihania pitkään, mutta sitten eräänä päivänä huomaa, että jokin on muuttunut. Ne eivät sovi enää, eivät näytä siltä, miltä ajattelee nyt näyttävänsä. Tai ehkä ne vain herättävät muistoja, vievät liikaa taaksepäin.

Vaatteet kertovat tarinaa meistä, tahtoi tai ei. Ne ovat järjettömän helppo tapa viestittää, millaisena näkee itsensä. Eri päivinä voi pukeutua erilailla, fiiliksen mukaan. Toisena hetkenä haluaa korkkarit ja valkoisen paidan. Toisena tennarit ja keltaisen mekon. Ja siinä missä joistain vaatteista pitää vain hetken, toiset jäävät, kunnes kuluvat puhki.

Sanotaan, että ”Live with what you love.” Uskon siihen kovasti. Ja sama taitaa päteä vaatteisiin?

Ihanaa päivää, muruset.

Kommentit

somewhere

Samaistun ajatuksiisi taysin. Vaatekaapin tyhjennys on jotain hyvin puhdistavaa. Tuntuu sekaiselta etsia paallepantavaa jos joukossa on rikkinaisia tai tyyliin epasopivia vaatteita.

Tuo vaaterekki on kaunis tapa sailyttaa vaatteita. :) Olen kovasti haaveillut virittelevani jotain samankaltaista omille vaatteilleni.

http://www.jemijams.com/

Anna Vihervaarasta

No eikö olekin! Pitäisi tehdä se vain vähän useammin. Ja tietenkin myös yrittää ostaa vähemmän ja laadukkaampia vaatteita, jottein tällaisia puhdistusoperaatioita tarvitsisi tehdä niin usein.:)

Minusta vaaterekit ovat ihania! Tuntuu aika kivalta, kun osa lempivaatteista roikkuu esillä. Ja ne tuovat niin kivasti väriä.

Suloista viikonloppua!

Enne

Se on kanssa hassua, kun huomaa säästelevänsä lempivaatteitaan "parempaa hetkeä" varten ja tyytyy niiden sijasta sellaisiin ihanok-ratkaisuihin. Jatkossa haluaisin siivota vaatekaapista kaikki ihanookoot pois ja pukeutua pelkästään ja ainoastaan vaatteisiin, joita rakastan! Jopa maanantaisin! :D

Anna Vihervaarasta

Niin on! Olen myös tehnyt sitä ennen, mutta nykyisin aika vähän. Minulle on tärkeää, että oikeasti pidän niistä vaatteista, joissa kuljen. Etenkin maanantaisin! Oikeastaan maanantaisin olisi syytä pukeutua siihen kaikkein ihanimpaan mekkoon ja syödä vähintään kaksi jälkiruokaa. Maanantaithan ovat oikeastaan aika kivoja päiviä, jos niitä tarkemmin ajattelee: Pääsee töihin, saa tehdä jotain inspiroivaa ja hyödyllistä, saa pukeutua ihanuuksiin ja syödä herkkuja.;) Aamuheräämiset kun vielä selättäisi.

Kivaa viikonloppua (ja maanantaita)!

H (Ei varmistettu)

Oi mistä tuo rekki on? Kiva!

Anna Vihervaarasta

Granitista :)

emmulii (Ei varmistettu) http://emerentus.blogspot.fi

Itsekin sain just muutama pvä sitten vaatehuoneen siivottua vihdoin ja olo on kumman keveä. Mutta on mullakin siellä edelleen muutama rytky mistä ei vaan voi luopua vaikka niitä on tullu käytettyä viimeksi ajat sitten... :-D No pari sellaista ei haittaa kunhan pysyy joku roti.

Anna Vihervaarasta

Eikö olekin ihanaa, kun saa vähän raivattua vanhoja juttuja pois? Siinä on jotain hirveän virkistävää.

Ihanaa viikkoa!

Pi Vellamo
Spökhus

Oi, kadehdin tuota ominaisuutta, osaisimpa olla säilömättä mitään turhaa ja vanhentunutta! Mä säilön täällä jopa omien mummojen ja vaarien turhia tavaroita, kun niillä on joskus ollut tunnearvoa jollekin - ei ihan fiksua kaikissa tapauksissa:D
Ihana linssilude muuten:)

Anna Vihervaarasta

Juu, mä olen ihan hyvä tekemään tällaisia järjestys- ja luopumisoperaatioita.:) Toisaalta joskus menee sitten sellaistakin, mitä myöhemmin kaipaa.

Linssilude on tietty huippu.

Halit sinne!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.