Vaatteet järjestyksessä, elämä järjestyksessä?

img_1954.jpg

linssilude.jpg

img_1961.jpg

Ostin vaaterekin. Siivosin kaapit. Vein monta säkillistä vanhoja juttuja Uffille.

Nyt tuntuu vapaalta, on tilaa hengittää. Ja ne suosikit, jotka sopivat tähän hetkeen, ovat esillä. Miten helppo tapa tuoda värejä sisustukseen!

En ole koskaan hirveästi välittänyt säilyttää vanhentuneita tavaroita. Siis niitä vaatteita tai esineitä, joista en enää pidä tai jotka eivät vain tunnu oikeilta. Ajattelen, että jos en ole käyttänyt jotain vaatetta vuoteen, tuskin käytän sitä myöhemminkään. Sen on aika mennä.

Jotkut vaatteet eivät vain koskaan tunnu hyviltä. Toiset ovat huonolaatuisia tai epämukavia. Osa on ihania pitkään, mutta sitten eräänä päivänä huomaa, että jokin on muuttunut. Ne eivät sovi enää, eivät näytä siltä, miltä ajattelee nyt näyttävänsä. Tai ehkä ne vain herättävät muistoja, vievät liikaa taaksepäin.

Vaatteet kertovat tarinaa meistä, tahtoi tai ei. Ne ovat järjettömän helppo tapa viestittää, millaisena näkee itsensä. Eri päivinä voi pukeutua erilailla, fiiliksen mukaan. Toisena hetkenä haluaa korkkarit ja valkoisen paidan. Toisena tennarit ja keltaisen mekon. Ja siinä missä joistain vaatteista pitää vain hetken, toiset jäävät, kunnes kuluvat puhki.

Sanotaan, että ”Live with what you love.” Uskon siihen kovasti. Ja sama taitaa päteä vaatteisiin?

Ihanaa päivää, muruset.

Kommentit (10)
 1. Oi, kadehdin tuota ominaisuutta, osaisimpa olla säilömättä mitään turhaa ja vanhentunutta! Mä säilön täällä jopa omien mummojen ja vaarien turhia tavaroita, kun niillä on joskus ollut tunnearvoa jollekin – ei ihan fiksua kaikissa tapauksissa:D
  Ihana linssilude muuten:)

  1. Juu, mä olen ihan hyvä tekemään tällaisia järjestys- ja luopumisoperaatioita.:) Toisaalta joskus menee sitten sellaistakin, mitä myöhemmin kaipaa.

   Linssilude on tietty huippu.

   Halit sinne!

 2. Itsekin sain just muutama pvä sitten vaatehuoneen siivottua vihdoin ja olo on kumman keveä. Mutta on mullakin siellä edelleen muutama rytky mistä ei vaan voi luopua vaikka niitä on tullu käytettyä viimeksi ajat sitten… 😀 No pari sellaista ei haittaa kunhan pysyy joku roti.

  1. Eikö olekin ihanaa, kun saa vähän raivattua vanhoja juttuja pois? Siinä on jotain hirveän virkistävää.

   Ihanaa viikkoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *