Viikon ajatukset

F85AE4C9-9E89-41D8-B2B3-4EADFC354B25.jpg

anna vihervaarasta viikon ajatukset.jpg

3FAE97CA-CF56-41B6-B2F6-826DF0E8AB7A.jpg

viikon ajatukset 2.jpg

DEFAEE74-2EB5-406D-AC30-762C705C0AA7.jpg

Olen istunut lukemattomia tunteja parvekkeella, nauttinut lämmöstä, katsellut lakastuvia kirsikankukkia ja miettinyt kaiken väliaikaisuutta, kävellyt koirien kanssa varjoisia metsäpolkuja, haistellut merta, kukkivia tuomia ja kuuman maan tuoksua. Se tuoksuu ihan omanlaiselleen, kesäinen metsä, oletteko huomanneet?

Mennyt huhti-toukokuu on ollut kiireisempi kuin mikään hetki pitkiin aikoihin. Vielä viimeinen kouluraportti, ja sitten se olisi siinä. Sitten ei tarvitse enää joka hetki kantaa sitä painoa hartioillaan, sitä joka tulee kaikista niistä asioista, jotka pitäisi tehdä. Ehkä sitten saan taas luovuuteni takaisin, se on ollut hukassa. Olisi ihana kirjoittaa taas tarinoita, olisi ihana, jos päähän virtaisi kirkkaita ajatuksia, jotain pakottamatonta.

Haastattelin amerikkalaista onnellisuusgurua. Hän meditoi joka päivä. Seuraavana aamuna latasin Headspacen – taas. Josko se nyt pääsisi pysyväksi osaksi elämääni.

Ehkä joogakin auttaa. Yritän lisätä sitä taas elämääni. Olen liian pitkään mennyt vain yhdellä viikkotunnilla, se on liian vähän. Hartioita kiristää, ja päätäkin. Kävin BohOm-joogasalilla, keskityin juurtumaan maahan ja kasvattamaan siivet selkääni. Muistin taas, miten hengitetään syvään. 

Joka toinen päivä tekee mieli vihreää, salaatteja ja smoothiekulhoja. Seuraavana tahdon kuohuvaa ja suolaista ruokaa. Well, sellaista on kesä, ja elämä. Muuttuvaista.

 

huppari H&M, farkut Bik Bok

Kommentit (5)
 1. Oho! Oon todella yllättynyt, että sivuutit tyystin kanssasi eri mieltä olevat kommentit tyylimogat-kirjoituksessa. Odotin sinun pystyvän hyvään keskusteluun, sillä lukijoilla oli erinomaisia pointteja kirjoitukseesi, joka oli kylmäävän vanhanaikainen konservatiivisine tyylineuvoineen. Sen sijaan komppasit vain kanssasi samaa mieltä ollutta. Oon yllättynyt ja pettynyt.

 2. ” – – keskityin juurtumaan maahan ja kasvattamaan siivet selkääni. Muistin taas, miten hengitetään syvään.”. 

  Ihana, ihana Anna! Sun blogi on kyllä tunnelmallisempia ja aidoimpia, mitä löytyy. Kiitos kun kirjoitat 🙂 

   
  1. Allekirjoitan tämän. <3

  2. Kiitos ihana! On niin kiva saada tällaisia kommentteja! <3<3<3 

   Paljon, paljon aurinkoa sinne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *