Viikon asu ja ajatuksia kesäyössä

IMG_4754.jpg

IMG_4749.jpg

IMG_4811.jpg

IMG_4762.jpg

 

Tiedättekö ne kerrat, kun ei oikein huvita lähteä mihinkään, mutta sitten lähtee kuitenkin ja kaikki onkin tosi hyvin ja on superhauskaa? Tämä oli sellainen ilta toukokuun lopulla. 

Pukeuduin viininpunaiseen luottomekkoon, koska en jaksanut miettiä asiaa. On hyvä olla luottovaatteita, niitä, joissa on aina hyvin eikä voi mennä pieleen. Ne kannattaa vetää ylleen, jos on yhtään epävarma tai väsynyt tai luovuus on vain hukassa.

Joimme skumppaa Tislaamon terassilla vilttien alla ja pohdimme kaikenlaista syvällistä ja vähemmän syvällistä, kuten elämää ja rakkautta ja sitä, millainen tatuointi pitäisi ottaa ja minne. 

Pyöräilimme ympäri Kalliota ja oli välillä kuuma ja välillä tosi kylmä. Suvilahden kohdalla aurinko oli jättämässä päivän taakseen, antamassa yölle sijaa. Tuuli puhalsi hiuksiin juuri oikein, ja oli pakko ottaa vähän kuvia. 

Tällaisina iltoina tuntuu, että kaikki on mahdollista, koska on kesä ja valoa ja ympärillä sellaisia ihmisiä, joiden kanssa voi pohtia sitä tatuoinnin paikkaa tai mitä muuta tahansa.

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAMYOUTUBE

 

Kommentit (2)
  1. Kesässä ehkä parasta juuri tuollaiset hetket<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *