Viikon asu ja asiat, jotka kutsuvat

 

Oletteko koskaan rakastuneet ensi silmäyksellä, tienneet heti, että tuossa on se oikea? Minä olen. Muun muassa tähän kimonoon. 

Näin sen Pinterestissä (joo, käytän paljon Pinterestiä, palaan tähän vielä), tallensin tauluuni, toivoin löytäväni jotain samankaltaista joskus. Ja sitten löysin juuri sen. Se on outoa, miten joskus saa juuri sen, mitä haluaa. Ja joskus ei todellakaan. En puhu nyt välttämättä kimonoista. 

Uskon kuitenkin, että jos jokin asia tuntuu ihan omalta, sitä kohti kuuluu elämässä mennä. Kannattaa tehdä parhaansa sen eteen, oli lopputulos sitten mikä tahansa. Koska silloin on ainakin yrittänyt. Lopulta se on kaikkein tärkeintä. Pätee niin kimonoihin kuin työpaikkoihin, ihmisiin tai mihin muuhun elämässä nyt törmääkin. 

Luulen, että iso osa ongelmista tulee itse asiassa siitä, ettei kuuntele itseään ja kutsuja. Antaa järjen voittaa:

Mitä jos kuitenkin tykkäisin beigestä, se on niin tyylikäs...
On tuo tyyppi aika jees varmaan sittenkin, sydän ei kauheasti värähtele, mutta ehkä se vielä...
Tämä on tosi hyvä työpaikka, moni tämän haluaisi, ei kai se ole niin kauheaa, että joudun pakottamaan itseni tänne aamuisin...

Olen kokeillut näitä kaikkia. Ei toiminut kertaakaan, lykkäsi vain väistämätöntä. Beigen kanssa me emme vain tule juttuun, miehiä on mennyt vaihtoon ja työpaikkoja samoin. Sitten lopulta, kun olen uskaltanut kuunnella sydäntäni. 

Niinpä, jos keltainen kukkakimono kutsuu sinua, vastaa kutsuun. Jos beige trenssi kutsuu sinua, vastaa kutsuun. Ja jos kutsua ei kuulu, niin ehkä silloin jokin on pielessä.

Toimi sitten samoin isompien asioiden kanssa. Veikkaan, että hyvä tulee.

 

Kimono Free People, farkut Levi's, t-paita Lindex, tossut Converse, rannekoru Sidai Designs, kaulakoru Berliinistä

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Johannaamuisin
Vinkkelistä

Ihana kirjoitus ja ihana kimono! :)

Itse olen viime aikoina pohtinut vähän samanlaisia asioita, mutta miten se onkin välillä niin vaikeaa "kamppailla" järjen ääntä vastaan ja mennä vaiston mukaan - vaisto kun tuntuu lähes aina olevan oikeassa. :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos.<3

Vaisto on aina oikeassa. Pulmalliseksi asian tekee sen erottaminen toiveista ja peloista. Järki taas: se haluaa pitää meidän turvassa, onnesta se ei ole kauhean kiinnostunut.

Ihanaa päivää!

Ihana kimono! Ja ihanat koirat. :)

Mua kutsui viime viikolla superpinkit, superliehuvat housut, jotka ei ole yhtään mun tyyliset ja jotka on ihan täydelliset.

P.S Kurkkaa uusi lukupiiri
http://www.lily.fi/blogit/lukupiiri

Anna Vihervaarasta

Kiitos! :)

Hei ihanaa, lukupiiri! Tykkään. <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Rakastan kimonoita ja metsästän niitä usein kaupoista, mutta harvoin löydän omanlaista niin väriltään kuin kuosiltaan. Täydellinen tuo sinun! <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! Kimonot ovat parhaita. <3

saarah
visual diary

Ihana kimono! Mulla on muuten yksi, jota en käytä ja joka sopis sulle tosi hyvin :)

Anna Vihervaarasta

Hei jee, testataan sit syyskuussa! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.