Viikon asu ja yksi erityisen hyvä päivä


Jotkut päivät ovat vain parempia kuin toiset. Niin kuin viime viikon lauantai.

Olin perushyvällä tuulella, vaikka viikko oli pitänyt sisällään kaikenlaista, ja olin vähän univelkainen siitä johtuen. Edellisenä iltana mietin, että jaksanko herätä aikaisin ja lähteä ystävän kanssa Roots Helsingin aamujoogaan Suomenlinnaan. Vai jäisinkö kotiin, nukkuisin.

Uni houkutteli, mutta sitten: aamujooga Suokissa. Laitoin kellon soimaan. 

Aamulla paistoi aurinko. Kävin lenkillä koirien kanssa, lähdin liian myöhään pyöräilemään kohti Kauppatoria ja poljin koko matkan täysillä. Olin perillä 10 minuuttia liian aikaisin selkä hiestä märkänä, mutta jotenkin onnellisena.

Pääsin ensimmäistä kertaa vähän merelle tänä kesänä. Makasin joogamatolla, katselin pilvien lipumista taivaalla ja hymyilin. Puhuimme tärkeitä, tsemppasimme toisiamme ja mietin, että girlpowerilla pääsee niin pitkälle. 

Myöhemmin näin toisen ystävän. Söin lounaaksi avokado-falafelirullia, mietiskelimme, onko Portugalissa haita ja hyökkäävätkö ne mielellään surffikurssilaisten kimppuun, joimme kahvia ja otimme kuvia. Minulla oli tuollainen lyhyehkö kreppihame, joogakassissa rypistynyt valkoinen paita ja keltainen neule, jota kauheasti rakastan. Kaulassa Berliini-koru, kuten aina, käsissä Tansaniasta ja Lissabonista peräisin olevat korut, kuten aina.

Nyt kun sää on vaihdellut, olen yhdistänyt paljaat sääret ja sandaalit usein villapaitaan. Se lämmittää niin paljon, että en jäädy ilman sukkiksiakaan. 

Sitten hyvästelimme, kunnes taas kohdataan, ehkä täällä, ehkä toisessa maassa. Kävin ostamassa uuden kevyen kesädekkarin ja lähdin kävelemään Kauppatorille pyöräni luokse. Matkalla ihmiset hymyilivät, minä hymyilin takaisin. Keräsin aurinkoa.

Tunsin energiani kääntyvän jälleen kohdilleen, vetävän puoleensa hyvää.

Erityisen hyvä päivä. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Keltainen on aivan nappivalinta sulle :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.