Viikon asut, osa 3

 

 

 

Shoppailulakkoa on takana kaksi viikkoa. Tuntuu, että kaapistani löytyy ehtymätön virta uusia asuyhdistelmiä. Se mietityttää. 

Olen usein toivonut, että olisin ihminen, joka tahtoisi aina pukeutua samalla lailla. Se helpottaisi elämää. En kuitenkaan ole sitä tyyppiä. Toisena päivänä pidän väreistä ja toisena kelpuutan ylleni vain mustaa. Olen kuitenkin jo nyt huomannut, että tämä vaatekaapin läpikäyminen auttaa selkiyttämään, minkälaisista vaatteista noin yleisesti ottaen pidän. Toki luulin olevani siitä ihan kartalla, mutten ehkä olekaan, täysin ainakaan. 

Neutraaleissa väreissä on aina helppo olla, ja vaaleat farkut ovat selvästi kesägarderobini korvaamaton tukipilari. Nyt on tosin niin kuuma, ettei farkkuja voi ajatellakaan. 

Musta haalari on sekin luottovaatteeni. Yritin vähän korjailla sitä, jotta voisin käyttää sitä myös pelkästään, mutta ei oikein toiminut. Se vaatii alleen tai päälleen toisen yläosan, se on niin venynyt.

Käytän kesällä 99 prosenttia ajasta matalia kenkiä. Lauantaina kävin ystäväni puutarhajuhlissa ja laitoin korot. Oli vähän epämukava olo, en oikein viihdy korkkareissa, tunnen itseni liian hienoksi, tiedättekö tunteen? Pyöräily 10 sentin koroissa oli myös melko haastavaa, ja ne kohottavat minut 180-senttiseksi. Se on aika hauskaa kyllä. Lopputulos kuitenkin on, että korkkarit eivät näin kesällä ole oikein juttuni.

Olen huomannut, että vaatekaappini koostuu aika pitkälti perusvaatteista. Se on hyvä. Niitä on helppo yhdistellä, eikä niihin kyllästy. Minulla ei lopulta ole järjetöntä määrää vaatteita, mutta omistamistani vaatteista tuntuu syntyvän hyvin monta erilaista asua.

Kerään kaikki lakon ajan asukokonaisuudet Instagramin Storyyn ja kohokohtaan nimeltä Päivän asut.

To be continued...

Lue myös:

Shoppailulakko

Viikko 1

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

-Helen- (Ei varmistettu) https://styleadore.net

Kuva nro 7 paitapusero on ihana! Suosikkini noista yllä olevista asuista on nro 9. Täälläkin sama jokakesäinen vaatekaapin inventaario menossa :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Se on yksi mun luottovaatteista.:)

7 on paras löytyisköhän niitä vaatteita minun koossani. Mitä kirjaa kuuntelet.

Anna Vihervaarasta

Kiitos! :) Kuuntelin just Anna Janssonin dekkarin Katseelta kätketty.:)

Saranda
Tyhjä ajatus

8. kuva sai haaveilemaan viininpunaisesta teepparista! Nyt täytyy ahkerasti kiertää kirppareita. :)

Anna Vihervaarasta

Mäkin tykkään siitä väristä.:) Ja hei: superisti onnea!!!! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.