Viikon asut, osa 4

päivän asut 11 ja 12.jpg

 

päivänasu 13.jpg

 

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Töölön Relovessa. Mikä ihana paikka ja mitä ihania vaatteita! Miksi ihmeessä en osta enemmän kierrätettyjä vaatteita? Jatkossa aion ostaa (eilen en ostanut). Ihan siksi, että se on vastuullista, mutta myös toisesta syystä. 

Tiedättekö sen tunteen, kun olet ostanut ketjuliikkeestä jonkin ihanuuden, ja sitten se tulee vastaan toisen ihmisen yllä? Vaate pilalla, ainakin minulle. Tuntuu jotenkin väärältä nähdä samanlainen vaate jollain toisella. Siksi ostan ketjuista hyvin harvoin mitään kovin erikoista, tai sitten shoppailen ulkomailta. Tuo punainen haalari on juuri sellainen ulkomaisesta nettikaupasta hankittu yksilö. 

Niin, kirppikseltä siis löytää usein yksilöitä, joita ei nähdä muiden päällä. Vanhoja, uniikkeja ihanuuksia. 

Mitä mieltä olette? Kuuluvatko kierrätetyt vaatteet shoppailulakon piiriin vai lasketaanko mukaan vain uutena ostetut vaatteet? Tämä maailmahan hukkuu hylättyihin vaatteisiin, joten niiden kotiuttaminen olisi hyvä teko, eikö, sanoo hän ja hymyilee vinosti. Ei niin, että mitenkään edes haluaisin nyt ostaa mitään, kunhan tässä pohdiskelen. 

Entä onko teille lempikirppareita tai vintageliikkeitä? Mikä ja missä?

PS. Vähän ahdistaa julkaista näitä peiliselfieitä, ovat aika tuhruisia. Ärsyttääkö kuvien huono laatu teitä?

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

 

Kommentit (14)
 1. Relove on IHANA, pitääkin tänään mennä töitten jälkeen taas pitkästä aikaa sinne ihastelemaan tarjontaa.

  Mun mielestä kirppistelyn voi pitää myös ostolakkoilun ulkopuolisena 🙂 Mutta ehkä enemmän sellaisella kiertoperiaatteella, että itse pistää myös samaan tahtiin kaapista jotain kiertoon kun itse löytää jotain kirppiksiltä. Kirppikset on muutenkin ihan 10000 kertaa parempi tapa shopata kuin normikaupat. Varsinkin Relovesta tekee laatumerkkilöytöjä erittäin kohtuullisella hinnalla 🙂 Mielummin ostan tiedetysti laadukkaan, käytetyn vaatteen 50 € kirppikseltä kuin tuhlaan H&M:llä 50 € johonkin, mistä ei ole itsellenikään iloa kuin hetkeksi, saati sitten että se pääsisi kiertoon asti. Vaikka siis ajatuksena 50 € kirppisvaatteesta kuulosta äkkiseltään ”pahalta” kun taas joskus sain 50 € helposti uppoamaan henkkamaukkaan….

  1. No niin on! <3 Kävin siellä nyt ensimmäistä kertaa ja aion käydä toistekin. Ruokakin oli hyvää.

   Niin totta! Mä yritän nyt pysyä kuitenkin poissa myös niiltä kirppiksiltä, mutta lakon jälkeen sitten.:) Ihanaa iltaa!

 2. ReetaJohanna
  26.7.2018, 08:21

  Henk.koht. tykkään peiliselfieistä todella paljon. Minun mielestä ei tarvitse olla joko tai, vaan sekä kameralla otetuilla että puhelinkuvilla on paikkansa. Molempi parempi.

  Olen samaa mieltä muiden kanssa, että kirpparivaatteetkin kuuluvat lakkoon. Ja hyvä pointti on tuo aamuyön vierailijan kirjoittaja lause noista fast fashion ketjujen vaatteista. Moni perustelee sillä shoppailuaan, että vie ne sitten kyllä kirppikselle. Itse en kirppikseltä osta esim.H&M:n vaatteita ollenkaan. Tosin en kyllä uutenakaan niitä osta.

  1. Ihana kuulla! Kuvaan muut kuvat pääasiassa järkkärillä, niin vähän tuntuu hassulta julkaista näitä nopeita puhelinkuvia.:) Mutta huippua, jos ne eivät häiritse.

   Huoh, niin se taitaa olla, että pitää pysyä poissa myös kirppiksiltä nyt. 😀 Mutta ehkä lakon jälkeen sitten.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *