Viikon asut: shoppauslakkoa takana 1 viikko

päivänasu4.jpg

 

päivänasu5.jpg

 

päivänasu6.jpg

Ihan hyvin menee vielä.

Ennen lakon aloittamista tilaamani espadrillokset saapuivat. Aion palauttaa ne.

Katselin kaverin Birkenstockeja sillä silmällä. Näyttäisivät hyviltä jaloissani.

Vanhat Raybanit tuskastuttavat. Tahtoisin sellaiset isot ja mustat glamourlasit, jotka peittävät puolet kasvoista. Näyttäisin hyvältä niissä. Itse asiassa omistin jo sellaiset. Ostin ne toukokuussa ketjuliikkeestä. Kahdessa viikossa niistä lähti sanka irti. Universumin kosto?

Lasketaanko asusteet mukaan lakkoon? Kengät ainakin lasketaan. Ja laukut. Onneksi en osta jälkimmäisiä käytännössä koskaan. Ainakin jokin osa tästä lakosta on helppo toteuttaa. Huoh. 

Vietin pari päivää Lissabonin Bershkasta vuosi sitten ostamassani mustassa haalarissa, asustin sen vain eri tavoin. Haalari on periaatteessa ihana, mutta valitettavasti tämä on niitä vaatteita, joissa hinta näkyy. Sillä huonolla tavalla. Haalari on vuodessa venynyt ja vanunut, sitä ei voi enää käyttää pelkästään. Sen yläosa valuu tarkoitettua alemmas, ja lopputulos on melkoisen siveetön. Kangas on nuhjaantunut ja sitä laatua, joka kerää kaikki koirankarvat. Se on muuten jännää. Toiset mustat kankaat ovat ihan mahdottomia tässä suhteessa, toisiin ei tartu mikään. 

En ole ihan varma noista punaisista korviksista. Toisina päivinä tykkään niistä, toisina ne ovat vähän liikaa. 

Nuden värisistä avokkaista kysytään jatkuvasti. Ne ovat Zarasta. Tekonahkaa ja kauniit, mutta natisevat kävellessä ja puristavat varpaista. Käytän niitä silti koko ajan. Ovathan ne nätit.

Shoppailulakko alkoi viikko sitten sunnuntaina, alkuviikolla käytin näitä asuja. Asut löytyvät myös Instagramin kohokohdista nimellä Päivän asut. Kerään sinne kaikki lakon aikana käyttämäni eri asukokonaisuudet. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (12)
  1. Mä ajattelin laskea asusteet kanssa, ajatuksena oli aloittaa project 333 ja lopettaa sen myötä shoppailu. Se on totta, että jos hankkii laadukkaita asioita, niin ne kestää vähän pidempään mutta itse olen sellainen joka kyllästyy helposti joten siinä tulee omat ongelmansa, just sellaisia jota yritän vähentää. 😀 Itselläni on myös huono itsetunto, katselen kadulla muita naisia ja niiden tyylejä, ja sitten tunnenkin olevani ihan nolla kun en osaa stailata itseäni niin – sitten yritän stailata itseäni uusin tavoin joka johtaa että tunnen olevani hukassa itseni kanssa. Vaatii sitten aika kovaa itsekuria selvitä tästä hommasta yli mutta ajattelin silti yrittää. Myöskin senkin takia ettei se sovi kanssakaan siihen vakaumukseeni pitää paitaa päällä minkä vuoksi olen saastuttanut tätä maailmaa ja joku on kärsinyt sen takia. 

  2. Tää tuntuu niin tutulta. Mä päätän vaatekaapin siivoamisen jälkeen ett nyt en hanki mitään…ja suunnilleen seuraavana päivänä mä keksin jonkun mikä ois tosi tarpeen ja täydellinen ja vaikka mitä :D. Mulla ei vaan ole ollut itsekuria tähän. Taidan sun esimerkin inspiroimana kuitenkin yrittää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *