Viikon kuvat ja kuulumiset

Yhtenä hetkenä on järjetön kiire, enkä tiedä, miten tästä selvitään. Hotkaisen lounaaksi pari leipää ja illalliseksi samoin. Seuraavana päivänä polttelen kynttilöitä, kuvaan arkena päivänvalossa (mahdottomuus marraskuussa, jos olisin palkkatöissä), ja kokkaan rauhassa terveellistä vegaaniruokaa. Ristiriitoja, niitä tässä uudessa elämässäni piisaa.

Ristiriitainen olen myös pukeutumisessani. Useimpina päivinä viihdyn farkuissa ja isossa neuleessa, mutta sitten välillä vetäisen päähäni lierihatun ja tunnen itseni oikein kunnolla pukeutuneeksi ja vähän myös sellaiseksi entisajan huolitelluksi, ryhdikkääksi ihmiseksi. Hattu sen tekee.

On marraskuu, ja ulkona on liian lämmintä. Tihkusateinen pimeys kietoutuu ympärille, enkä ilman uutta linssiäni voisi kuvata yhtään mitään. Se on paras ostos, jonka olen aikoihin tehnyt. Ne muut ostokset sen sijaan: no, ei taaskaan tee mieli ostella mitään, mikä on melkoisen hyvä asia. Ajattelen shoppailulakkoa jälleen loppuvuodeksi, mutten tiedä, miten saisin peiliselfieitä asuistani (nehän toki ovat koko lakon suola ja sydän). Puhelimelle on liian hämärää, ja uuden linssini kanssa en pääse tarpeeksi kauas peilistä. Näitä ensimmäisen maailman ongelmia.

Jooga. Voihan jooga. En vain ehdi tunneille, joten olen joogaillut kotona. Se rauhoittaa ja pitää selkäni kunnossa, työasentoni kun ei ole mitä parhain (= käppyrässä sohvannurkassa läppäri sylissä). Joogatunnille meneminen tuntuu sen sijaan tällä hetkellä aiheuttavan enemmän stressiä kuin nautintoa. Harmi sinänsä.

Kuuntelen Riikka Pulkkisen Lasten planeettaa, luen bloggaajakollega Julia Thurénin Kaikki rahasta -kirjaa ja annan marraskuun olla ikkunoiden takana juuri niin harmaa ja synkistelevä kuin se aina on. Sisällä on lämpöistä ja kynttilät palavat jälleen. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Jee! Mahtavaa että on hyvää luettavaa ;)

Ja vahva samastuminen: kiireestä lööbailuun ja takas kiireeseen menee nää hommat.

Anna Vihervaarasta

Siis sun kirja on ihan paras! Oon hotkaissut sen nyt lähes kokonaan parissa päivässä! <3

Mun pitäisi opetella nauttimaan siitä lööbailusta. :D En vielä oikein hallitse sitä, vaan oon koko ajan tekemässä jotain. Puh. 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.