Where the magic happens

 

Toivon aika usein, että pärjäisin lyhemmillä yöunilla. Mitä kaikkea saisinkaan aikaan, jos nukkuisin kuusi tuntia yössä kahdeksan sijaan. 14 ekstratuntia joka viikkoon, siinähän kirjoittaisi vaikka kirjan, ajattelen – ja kömmin kymmenen jälkeen sänkyyn nukkumaan ne kahdeksan.

Kehoni ei vain toimi kunnolla vähemmällä, ja se on harmillista. Olen ollut koko viikon pienessä ärtyneessä stressitilassa ihan vain siksi, että on liikaa kaikkea kiinnostavaa tekemistä, enkä ehdi mitenkään tehdä sitä kaikkea niin hyvin kuin tahtoisin. Tunnollinen suorittaja sisälläni tuntee siitä riittämättömyyttä ja ahdistusta.

Siksi on vallan hyvä, että olen lähdössä Berliiniin. 

 

 

Lähden jälleen yksin, enkä ole ehtinyt suunnitella reissua oikeastaan lainkaan. Sen sijaan olen toki ehtinyt tuskailla, että mitä jos tämä onkin virhe (vaikka se Amsterdamin-yksinmatka oli ihana), mitä jos siellä onkin ankeaa (vieraissa kaupungeissa ei koskaan lopulta ole, koska on niin paljon uutta), mitä jos eksyn (no ihan varmasti eksyn, mutta enköhän selviä siitä), mitä jos olen yksinäinen (en ollut Damissa, miksi olisin Berliinissä), mitä jos sataa (ööö..sateenvarjo?). 

Jep. Minut valtaa ennen reissuja usein matka-ahdistus. Alan miettiä, kuinka mukavaa ja turvallista olisikaan jäädä kotiin, nukkua pitkään loma-aamuisin, nähdä kavereita ja loikoilla sohvalla koirat kainalossa.

Mutta sitten on se toinen tunne. Näen silmissäni lentokentän, suuren vanhan matkalaukkuni, katuja joita en ole nähnyt koskaan ennen. Haistan outoja tuoksuja, kuuntelen suurkaupungin ääniä, vastaani kävelee vain vieraita ihmisiä. En tunne ketään, eikä kukaan tunne minua. On jännittävää, irrallista ja vapaata.

Seikkailu.

Äkkiä tahdonkin lähteä. 

Tämä on taas niitä epämukavuusalueen juttuja. Ja kyllähän te tiedätte:

it's where the magic happens.

 

 

Kommentit

talous haltuun (Ei varmistettu) http://taloushaltuun.blogspot.fi

Yksin matkustaminen on ihanaa! Ymmärrän kyllä tuon ennen reissua tulevan pienen ahdistuksen, kun ei huvittaisikaan lähteä. Mutta Berliini on hieno kaupunki, joten viihdyt varmasti.

Anna Vihervaarasta

No niin onkin, ihan huippua! Just tulin kotiin ja oli ihana reissu.:)

Olen itse pikkuhiljaa oivaltanut, että mitä enemmän jokin asia etukäteen puristaa rintaa tai saa luomaan kauhuskenaarioita, sitä suuremmalla syyllä se pitää toteuttaa.

Toivottavasti raportoit Berliinistä edes vähän! Oma yksin tehtävä matka on vielä suunnittelun asteella, joten vinkit yksin reissaajalle tulisivat tarpeeseen.

Anna Vihervaarasta

Tämä on niin totta! Raportoin Berliinistä ja yksinmatkustamisesta ihan pian.:)

Anna Vihervaarasta

No niin on! Ihana paikka! Mulle kävi niin, että söin joka ilta falafelia, kun se vaan oli niin hyvää ja halpaakin.:)

Yksinmatkustaminen on muuten ihan huippua, kirjoitan lisää siitä pian.

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Sä pärjäät hienosti, mahtavasti suorastaan! Vietin itse viikon Berliinin reissusta puolet yksin, ja hyvin meni, vaikka eksyinkin sata kertaa. ;) Berliinissä kaikki sulautuu joukkoon. Berliini on ihana. 

Matkatunnelmia odotellen,

Berliini-lover

Anna Vihervaarasta

Berliini on ihana! <3 Kolme yötä oli ihan liian vähän.

Ja niitä tunnelmia tulee tänne pian!

annam_
anna k.

Hyvää ja jännittävää matkaa, Anna!

Mutta, mitä jos siellä sataa..? Kyllä sä varmasti pärjäät. ;)

Anna Vihervaarasta

Kiitos murunen. Vähän satoi, mutta onneksi oli se sateenvarjo.;)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.