Yksin ystävien keskellä? Kuuntele Lily Talks -podcastini!

Sanotaan, että yksinäisin on se, joka on jonkun kanssa ja tuntee olevansa yksin. Yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta voikin tuntea, vaikka olisi parisuhteessa tai elämässä olisi paljon ihmisiä. Silti voi tuntua, että elämässä ei ole ketään juuri itseä varten.

Yksinäisyys ja ulkopuoliseksi jääminen satuttavat ja korostuvat tässä ajassa, kun kaikkialla puhutaan sosiaalisten suhteiden ja verkostoitumisen tärkeydestä. Sosiaalinen media voi sekin vahvistaa yksinäisyyden tunnetta. Voi tuntua, että muilla on ihana elämä ja paljon kavereita, ja itse on yksin.

Haastattelen uusimmassa Lily Talks -podcastissani yksinäisyystutkija Niina Junttilaa. Mietimme muun muassa, miten yksinäinen voi löytää ystäviä, kannattaako parisuhteeseen jäädä, jottei olisi yksin, ja miten ulkopuolisuuden tunnetta voi helpottaa. Podacstin voit kuunnella tästä:

Podcastini on osa Lily Talksia, joka on Lilyn uusi podcast-sarja. Pääset kuuntelemaan kaikki Lilyn podcastit täältä. Jaksot löytyvät nyt myös iTunesista ja iPhonen Podcastit-sovelluksesta.

Pysy kuulolla ja kerro mielipiteesi osallistumalla kyselytutkimukseen! Vastauksesi on tärkeä ja auttaa kehittämään kiinnostavia podcast-sisältöjä. Kaikkien 31.8. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Trendin vuosikerta (arvo 89,10 e).

Vastaa tästä!

 

Kuuntele myös edelliset podcastini:

Miksi nuoret naiset uupuvat ja masentuvat?

Rakastu kehoosi

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

 

Kommentit

Ella_ (Ei varmistettu)

Jes! Mun mielestä yksinäisyys on maailman kiinnostavin aihe. Miten voi olla, että yksinäisiä on niin monta, aivan liian monta? Miksi? Todella hyvä aihe, ja aina ajankohtainen. Kiitos!

Anna Vihervaarasta

No niin on, ja aika surullinen. Mutta kun siitä puhutaan, siitä tulee vähemmän tabu ja toivottavasti jonkun olo helpottuu.

Ihanaa viikkoa!

Olipa mielenkiintoinen aihe! Tosi tärkeä  myös :) Plussaa myös siitä, että on jotenkin juuri oikean mittaisia nämä podcastit. Pysyy mielenkiinto yllä ja jaksaa kuunnella loppuun.   

Anna Vihervaarasta

Samaa mieltä. Ja mahtava kuulla, että podcastit ovat sopivan pituisia! 

Ihanaa viikkoa! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Jotenkin rivien välistä tunkee väistämättä läpi sun pyrkimys kehua itseäsi ja korostaa, että sä et kyllä missään nimessä kuulu tähän "yksinäiset"-laumaan joka on tosi surullinen joukko.

"Itse en ole koskaan kärsinyt yksinäisyydestä"

"Itse olen ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen jne"

Anna Vihervaarasta

Hei, tosi harmi, että ajattelet noin.:(  Olen kyllä kärsinyt ulkopuolisuuden tunteesta ja pelännyt yksinäisyyttä, kuten podcastissa kerron. Kovin pahaa yksinäisyyttä en ole kokenut, se on totta. Podcastin tarkoitus oli kuitenkin kertoa yksinäisyydestä eri kulmista. Kurjaa, että sinulle tuli siitä tuollainen tunne. 

Sannukka (Ei varmistettu)

Oli mukava kuunnella, sopivan mittainen ja tärkeä ja hyvä aihe. Löysinpä hieman itselle kuuluvaa keskustelusta. Toivon todella, että yksinäisyydestä puhutaan enemmän. Nämä podcastit ovat tosi mahtava juttu, oli aihe sitten mikä vaan itselle mielenkiintoinen. Kiitos ja aurinkoista kesää!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.