Ysärikohteet tulevat: kuuntele podcast

Kaupallinen yhteistyö: Tjäreborg

35964D85-AB42-488C-800C-348DBB93E960.JPG

Kun olin 1990-luvulla lapsi ja teini, matkustimme perheeni kanssa Mallorcalle, Madeiralle ja Teneriffalle. Kukapa tuohon aikaan ei? Olivathan ne ajan suosikkikohteita.

Vähän myöhemmin lensin yhden talven Tjäreborgin lomalentoja Kanariansaarille. Tutuiksi tulivat erityisesti isojen saarten pääkaupungit, Las Palmas Gran Canarialla ja Santa Cruz Teneriffalla. Ne olivat kauniita, espanjalaisia kaupunkeja. Ihan toista kuin turistirannat, joita olin odottanut. Kuvani Kanariasta alkoi muuttua.

Ihan lähiaikoihin asti olen kuitenkin ajatellut näistä 1990-luvun suosikkikohteista samoin kuin hiusdonitseista ja leveälahkeisista farkuista: ei enää koskaan. No nyt omistan hiusdonitsin ja haaveilen vaellusmatkasta Mallorcalle tai surffilomasta Kanarialla. Pian varmaan vedän jalkaani myös ne leveät farkut.

Enkä ole ainoa, sillä uskokaa tai älkää: pari-kolmikymppiset ovat ottaneet ysärikohteet omikseen. Ja miksi ei? Hyvä ilmasto, mieletön luonto, kuuden tunnin suora lento, helppo saavuttaa, hyviä hotelleja ja ruokaa, eikä aikaeroa. Viimeisestä saa minulta ison plussan, jetlageista aikoinaan paljon kärsineenä.

Lopullisesti vakuutuin näiden kohteiden uudesta tulemisesta, kun yleensä oudoissa Aasian maissa rinkka selässä reissaava pikkuveljeni päätti lähteä Mallorcalle. Siellä kun on viinitiloja, syrjäisiä rantoja ja vaativia pyöräreittejä.

Mitä muuta ysärikohteissa voi tehdä ja miksi ne ovat jälleen trendikkäitä? Siitä keskustelemme Tjäreborgin matka-asiantuntija Marjo Lehtisen kanssa uudessa podcastissa. Marjon työhön kuuluu auttaa asiakkaita löytämään sopiva matkakohde, ja hän tietää kaikki salaiset rannat ja parhaat surffispotit. Kuuntele podcast tästä:

Mitä pidit tästä jaksosta? Anna palautetta tästä linkistä. Kaikkien 31.10. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja.

Tjäreborgin kohteisiin pääset tutustumaan täältä ja täältä.

Madeira marraskuussa, miten olisi?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *