Ladataan...

Kun aloitin tämän blogin, päätin, että kerään joka sunnuntai viikon tapahtumat yhteen Instagram-kollaasiksi. Nyt on kuitenkin taas jo maanantai ja kirjoittelen tätä lounaalla pastalautanen vieressä. Syyllinenkin on selvillä: Cassandra Clare.

Tiedätte varmasti ne haasteet, joissa pitää kertoa itsestään jotain, mitä kaikki eivät jo tiedä. Tässä se tulee: Olen hulluna vampyyreihin, velhoihin ja uusimpana varjometsästäjiin. Luen fantasiaa, ja tällä hetkellä vieläpä teinifantasiaa, nimittäin Claren Varjojen kaupungit -sarjaa. Olen koukussa, enkä ole ehtinyt blogata.

Viime viikko oli kylmä, jäätävä melkein. Aloin käyttämään pipoa, söin lämpöistä syysruokaa, kuten halloumivartaita ja bataattiranskiksia, ja ryhdyin neulomaan uusia lapasia. Puin koirille heijastusliivit, ja juoksimme iltaisin pitkin merenrantaa.

Sain myos vihdoin hankittua uudet lenkkarit hajonneiden tilalle. Uudet juoksukaverini ovat Asicsen kevyet geelitossut, jotka eivät juuri rullaa. Ohuemman pohjan pitäisi auttaa pitkillä lenkeillä kipeytyvään alaselkääni korjaamalla juoksuasentoa etupainotteimmaksi. Toivon niin, että erilaiset lenkkarit auttavat, ja voin taas ryhtyä juoksemaan kunnolla.

Huomenna on lokakuu, siitä lisää ensi kerralla.

Kivaa viikkoa!

 

Ladataan...

Sää kääntyi. Eilen illalla vesipisarat olivat jo kylmiä, tänään kaipaisin aamulla sormikkaita, kiedoin kaulaan villahuivin. Vedin jalkaan punaiset Hunterit, ihan uudet, ja loikin vesilammikoiden poikki. Syksy on täällä, se saapui pohjoistuulen mukana, tuli jäädäkseen. Illat pimenevät, alkaa lyhtyjen ja heijastinten aika. 

Minusta on melkein ihanaa, kun ilma viilenee. Saan syksystä energiaa, lenkit pitenevät vaikka niiden luulisi lyhenevän, tekee mieli juosta kävelemisen sijaan, vetää keuhkoihin kirpeää ilmaa, nauttia tihkusateesta kasvoilla. 

Lehtiä on maassa taas vähän enemmän kuin viikko sitten. Haapa tiputti jo omansa, koivu riisuu seuraavaksi ja sitten on vaahteran vuoro. Luonto valmistautuu uinumaan, mutta sanoo ensin kesälle räiskyvät jäähyväiset.

Ihanaa viikkoa murmelit!

 

Pages