1-vuotissynttärit

AnneMarin päivät

Viikonloppuna juhlittiin pojan 1-vuotissyntymäpäiviä. Miten ihanaa olikaan, kun niin moni ystävä ja läheinen pääsi paikalle. 

 

Olin tehnyt suolaisiksi tarjottavaksi fetapinaatti piirakkaa, juustopiirakkaa, kanapastasalaatin, ja tonnikalaruisnappeja. Lisäksi oli coctailpiirakoita. 

Makealle puolelle olin tehnyt porkkanakakku muffineita ja mansikka sekä minttu cake popseja. Ystävämme oli tehnyt syntymäpäiväkakun, joka oli taivaallista. Makuina oli mustaherukka ja kinuksi. Lisäksi esillä oli mustikkasuklaata ja kahvia.

Pieniä lapsia ajatellen oli myös vesimeloni-laivakakku, omena ja luumumuffineita ja ruokaisempana versiona lohimuffineita. Nämä olivat siis sokerittomia, suolattomia ja tehty kauramaitoon. 

Vesimeloni laiva sai myös kehuja ja ihasteluita. Siskoni ja ystäväni tulivat ennen juhlia apuun ja annoin sen heidän tehtäväksi. Olin löytänyt suuntaa antavan ohjeen ja siitä kehittyi tuollainen luomus <3

Kummempaa ohjelmaa synttäreillä ei ollut. Perus kynttilänpuhallus kakusta, onnittelulaulu ja lahjojen avaus. Tv:stä olimme laittaneet diashown pyörimään, missä oli kuvia vuoden varrelta. 

Koristeina meillä oli viiri, 1-v ilmapallo ja sinisiä pomponeja. 

Kuvassa kummilta lahjaksi saatu teltta ja itse sankari. Päällä oli collegesta tehty smokki asu. Rento päällä, mutta kuitenkin juhlava. Oli todella mukava järjestää juhlat ja melkein harmillista, että vuosi pitää odottaa seuraaviin. Kesällä täytän itse 30, mutta saa nähdä juhlistanko sitä mitenkään virallisemmin. 

Onko siellä järjestetty lapselle synttäreitä? Oliko mukavaa vai enemmän "pakkopullaa"?

 

Kommentoi