Ladataan...
Annie Mink

En ole ikinä aiemmin omistanut nahkatakkia. En ole jotenkin koskaan kohdannut sellaista nahkaista yksilöä, joka olisi istunut tyyliini. Kaikki ovat tuntuneet liikaa koviksien takeilta, olenhan kuitenkin sielultani aina herkkä runotyttönen mekkoineni. Mutta sitten sen ymmärsin, vastakohdat täydentävät tässäkin toisiaan - miksi en yhdistäisi sitä pelottavaa koviksien nahkatakkia nynnyjen kirjastomekkoihin?

Ei sittenkään yhtään liian kovis tai rokkari! Löysin takin Bonus Kirppikseltä samalla kertaa tuon suloisen pilkkumekon kanssa. (Ja esittelin silloin löytöni heti tuoreeltaan Snapchatissa, pistäkää seurantaan @annie_mink )  Tykkään, että takissa ei ole mitään ylimääräisiä remmejä ja niittejä, se on hyvin simppeli ja hyvän mallinen minulle. Aika klassinen nahkatakki, sellainen vaatekaapin peruspilari, mitä muotilehdet suosittelevat jokaisen omistamaan.

Kohta alkavat nämä nahkatakkikelit vedellä jo viimeisiään, itsekin olen jo alkanut käyttämään villakangastakkeja, vilukissa mikä vilukissa! Kuitenkin aurinkoisina päivinä, jolloin ei tarvitse olla paljoa ulkona, voi nahkatakilla vielä kulkea. Olenkin alkanut huomaamaan itsestäni melkoisen nahkatakkitytön. Takki onkin erittäin helppo yhdistää moniin asuihin ja käy yllättävän hyvin tyyliini, vaikka pitkään nahkatakkeja vieroksuinkin. Ja ehkä välillä on kiva näyttää hitusen kovikselta, vaikka sisimmässään onkin rauhallinen lukemisesta ja neulomisesta nauttiva kotihiiri :)

hattu H&M, nahkatakki kirppis (KappAhl), mekko kirppis (Monki), nilkkurit kirppis (Vagabond)

Kuvat: Tiina Pakkanen

Ladataan...
Annie Mink

Syksyn mittaan olen huomannut monien muotijulkaisujen (ja esimerkiksi lempparibloggaajani) kertovan, että vekkihame on tämän syksyn must have. Ja tietysti mielellään vielä midi-mitassa, joka onkin tällä hetkellä syysviimassa paras vaihtoehto helman pituudeksi. Tämä onkin siitä kiva trendi, että vaihtoehtoja löytyy helposti käytettynä. Vaikka kauppojen rekeiltäkin voit uuden vekkihameen itsellesi ostaa, kannattaa myös tarkistaa kirppiksien valikoima! Esimerkiksi Uffilta tai Fidalta voi hyvin löytää autenttisen vintagehameen vekkeineen. Tai sitten voi aina penkoa äidin varastoista tällaisia syysaarteita, niin kuin minä tein! Olen niin kiitollinen, että äiti on säilyttänyt kaikkia ihania vaatteita meille tyttärille uudestaan käytettäviksi :)

Oma hameeni on ihana luumunvärinen. Hetken mietiskelin, mitä värejä sen kanssa kannattaisi yhdistää, mutta päätin mennä mustavalkoisella linjalla. Pohdin, että vihreät sävyt voisivat käydä aika hyvin tai tämän syksyn suosikkini keltainen myös! Hieman tästä asusta ja kuvien tiilitaustasta tuli minulle mieleen 40-luvun tehdastyöläinen, ehkä Ranskassa? Jos joku teistä on katsonut Bomb Girlsiä, niin myös heidän puvustuksensa (jota rakastan) tuli mieleen näistä kuvista aika kivasti! Varsinkin noissa viimeisissä kuvissa, joissa laitoin takin takaisin päälle, Roosa nauhastakin tulee mieleen joku työläisten merkki tms! Aika hauskaa, että samalla kun mielestäni asuni on hyvin ajankohtainen, on se myös hyvin menneiden aikojen mukainen. Niin se muoti vain aina palaa takaisin :)

baskeri tuliainen Pariisista, raitaneulepaita kirppis, vekkihame vintage, laukku vintage, kengät Vagabond

villakangastakki kirppis (Volcom)

Kuvat: Tiina Pakkanen

Ladataan...
Annie Mink

Kirpeän kaunista syyshuomenta kaikille! Ilma on todellakin viilentynyt ja viimeistään nyt on täytynyt kaivaa paksut villapaidat, lapaset ja pipot esille. Minun tämän syksyn lempiväreihin kuuluu ehdottomasti tuollainen lämmin leijonankeltainen! Olen neulonut itselleni huivin ja pannan tuossa värissä ja vielä olisi suunnitelmissa tehdä lapaset samaan sävyyn.

Näissä kuvissa ei kuitenkaan vielä neulomuksiani näy, sillä tuo ihanan lämmin neulepaita on uusi löytöni, mistäpä muualtakaan, kuin FB-kirppikseltä! COSin paksu neulepaita on kyllä pelastanut jo monet kirpeät syysaamut, miten tuo voikin olla niin ihanan lämmittävä! Ei silti ollenkaan hiostava tai kutittava, materiaalilappunen kertoo tämän pirteän neuleen olevan 100% puuvillaa.

FB-kirppikseltä löytyi myös tuo farkkuhaalari. Mainitsin aiemmin etsinnöistäni ja vihdoin oikeanlainen haalari tuli vastaan! Sopivan väljä ja rento, oikea farkun väri ja hyvät yksityiskohdat. Jotta en ihan eskarilaiselta näyttäisi, jätin rusetit ja kissaballerinat kaappiin ja asustin haalarin maskuliinisilla herrainkengillä ja huopahatulla. Pilkkusukkiksia en kuitenkaan voinut jättää pois, jotain hauskaa tuollaisten haalareiden kanssa on yhdistettävä!

hattu Bik Bok, neulepaita FB-kirppis (COS), farkkuhaalari FB-kirppis, herrainkengät Skopunkten

Kuvat: Tiina Pakkanen

Muistakaa myös katsoa viikonlopun kirppisvinkit! :)

Pages