Ladataan...
Annie Mink

Oli pakko tulla vielä moikkaamaan nopeasti ennen kauan odotetulle reissulle lähtöä! Lähden ensi yönä Montrealiin siellä vaihdossa olevan poikaystäväni luokse muutamaksi viikoksi. Käymme reissuni aikana myös Torontossa, Niagaran putouksilla, New Yorkissa ja Bostonissa! Jännittää kovasti ja on ihanaa päästä taas rakkaimman ihmisen kainaloon :)

Näistä kuvista tulikin mukavasti itselleni mieleen matkaan liittyen New Yorkin Central Park, vaikkakin ihan Näsinpuistossa kaverini Idan kanssa kuvailtiin. Ehkä salaa kuvittelin olevani Gossip Girlin Blair Waldorf menossa ruokkimaan sorsia ja sen jälkeen juoruilemaan Serenan kanssa :) Vielä lähemmäs tätä kuvitelmaani pääsenkin ensi viikolla kun käymme New Yorkissa. Jos teillä sattuu olemaan jotain hyviä vinkkejä Montrealiin, Torontoon, New Yorkiin tai Bostoniin, niin laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan! Ainakin kivoja second hand- ja vintagepuoteja aion tutkiskella... ;)

En luultavasti ehdi postailemaan reissuni aikana, mutta kuulette sitten matkakertomuksia marraskuun lopulla! Instagram ja Snapchat päivittyvät kyllä varmasti, joten voitte seurailla reissuani niistä (molemmissa @annie_mink). Nyt vielä tekemään viime hetken pakkaamiset sekä muut valmistelut ja sitten vain suunta Atlantin yli! :)

baskeri tuliainen Pariisista, villakangasviitta fb-kirppis (Bik Bok), huivi kirppis (Mulberry) vihreä neuletunika kirppis (Seppälä), laukku Gina Tricot, saappaat Vagabond

origami kaulakoru YO ZEN

Kuvat: Ida Tokola