Ladataan...
Annie Mink

Nyt olisi vuorossa jotain uutta tämän blogin historiassa, nimittäin ensimmäinen video! Tästä jo vähän vihjailin Vapriikki Vintage -postauksessa ja tänään viimein pikku projektimme saa nähdä päivänvalon :) Video on itse asiassa ollut jo valmiina tovin, mutta itseäni on jännittänyt hieman sen julkaiseminen. Video on minulle niin erilainen formaatti ja itsensä näkeminen liikkuvassa kuvassa on vieraan tuntuista. Mutta katseluiden myötä vakuutuin, että ihan hyvältä se näyttää! Minunlaiseltani :) Ystäväni Ida kuvasi ja editoi videon ja meillä on tarkoituksena tuottaa enemmänkin videosisältöä blogiin tulevaisuudessa. Eli pääsen harjoittelemaan tätä videolla olemista lisää, katsotaan mitä me seuraavaksi keksimme! ;)

Otettiin myös ihan perinteiset asukuvat, joten laitetaan nekin tähän samaan jakoon. Asun näkee kyllä paljon monipuolisemmin videolla, siinä tallentuu esimerkiksi vaatteen liike ja istuvuus ihan erilailla! Suosittelen katsomaan videon Youtubessa HD:nä ja laittakaa kanavani tilaukseen, niin pääsette heti ensimmäisenä katsomaan seuraavat videot, kun ne sinne lataan. Linkkaan aina videot myös tänne blogin puolelle myöhemmin :)

paita second hand (Monki), laukku vintage, vyö vintage, hame second hand (Lindex), kengät Skopunkten

Video ja asukuvat: Ida Tokola

Ja sain myös vihdoin itselleni tämän kuvan, minkä Atelieri O. Haapala minusta tallensi! Laitoin kuvaa varten jalkaan uudet kengät, joiden sovittelu ja osto onkin videolla nähtävissä :) Kuvaustilanne oli nopea, mutta erittäin mukava tuolla O. Haapalan kuvausnurkkauksessa. Harmi, kun en ehdi enää varsinaiseen muotokuvaukseen heille, onneksi pääsin sentään tähän pikakuvaukseen.

Kuva: Atelieri O. Haapala

Katsoitteko ensimmäisen videoni? Mitä mieltä olitte ja minkälaisia videoita tykkäisitte katsoa? :) Laittakaa sydäntä, jos asu ja postaus miellytti! Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Ladataan...
Annie Mink

Vihdoin uskaltauduttiin taas ulos asukuvailemaan Tiinan kanssa! Ei se kyllä vieläkään mitään herkkua ollut, vaikkakin lämpötilat huitelevat nollan tienoilla. Itse olen niin vilukissa ja palelen helposti, joten talvisin kerrospukeutuminen ja lämpimät materiaalit ovat minulle tärkeitä. Olenkin jo aiemmin kertonut, miten paljon paremmin viihdyn mekoissa ja hameissa, kuin housuissa. Farkut ovat edelleen itselleni hieman hankala vaatekappale, mutta onneksi olen löytänyt muita lahkeellisia vaihtoehtoja vaatekaappiini. Hyvänä esimerkkinä nämä ruudulliset Suomi-vintagea olevat villahousut, jotka löysin yllätys yllätys Uffin tasarahapäiviltä! Aivan täydelliset talvihousut, joiden villa lämmittää ihanasti ja alle mahtuu paksutkin sukkahousut kiristämättä. Housujen korkea vyötärö sopii minulle ja väljä malli on niin mukava päällä.

kipparilakki Lindex, takki second hand (Vero Moda), huivi itse tehty, heijastin Uniqeco Design (Super Mukava), villapoolo second hand (Vero Moda), ruutuhousut vintage, kengät Skopunkten

Toinen loistolöytö näihin talvipäiviin on ollut tämä harmaa villapoolo! Materiaalilappusessa lukee vilukissan iloksi 80% lambswool 20% nylon. Poolokaulukset ovatkin nyt pinnalla ja olen bongaillut esimerkiksi Fidasta ja Uffilta paljon erilaisia kivoja pooloja, kannattaa tutkia myös second hand -vaihtoehdot jos olet metsästämässä itsellesi täydellistä pooloa :)

Joku ehkä voi myös huomata jotain pientä muutosta ulkonäössäni näissä kuvissa. Nimittäin uudet rillit! Kävin loppuvuodesta näöntarkastuksessa ja laitoin uudet lasit tilaukseen. Joudun käyttämään laseja oikeastaan päivittäin, mutta haluan olla kuvissa aika usein ilman laseja. Vanhat kehykseni alkoivat jo kyllästyttää, mutta näiden kanssa tuntuu kuin olisi saanut ihan uuden ilmeen! Malli ei hirveästi edellisestä kuitenkaan muuttunut, kehyksien väri on suurinpiirtein sama, mutta muoto hieman pyöreämpi. Joskus pieni muutos saa ihmeitä aikaan :)

Kuvat: Tiina Pakkanen

Mitä mieltä olette asusta ja talvipukeutumisesta, onko se hankalaa helmoihin tykästyneille? Ja painakaa sydäntä, jos postaus miellytti :) Kivaa viikkoa kaikille!

Ladataan...
Annie Mink

Tähän väliin ilmoitusluontoinen asia! Minulla ja kaverillani Idalla on tämän viikon ajan tavaraa myynnissä Radiokirppiksellä pöydässä numero 60. Vaatteemme ovat XS-M -kokoisia ja kengät kokoluokkaa 37-38. Pöydässä on myös jonkin verran poikaystäviemme vaatteita tarjolla! Itse karsin vaatekaappiani nyt oikein kunnolla ja myynnissä on paljon vähälle käytölle jääneitä ihania vaatteita. Menkää siis ihmeessä kaikki Tampereen tyypit tekemään löytöjä pöytäämme! :)

Ladataan...