Ladataan...
Annie Mink

Kevään pikkuhiljaa saapuessa alkavat myös kaikenlaiset kirppistapahtumat taas palata mukaan kuvioihin. Sain vähän aikaa sitten kuulla todella mahtavasta uudentyyppisestä second hand -tapahtumasta, joten ajattelin vinkata siitä toki teillekin! :)

Eli ensi viikon lauantaina 4.3.17 järjestetään Fashion All Day -tapahtuma Finlaysonilla Proakatemian tiloissa. Tapahtuman ideana on myydä laadukkaita ja tarkkaan valittuja second hand -aarteita helposti, selkeästi ja vaivattomasti. Tapahtuman aikana voit samalla sekä tehdä löytöjä että myydä omat aarteesi eteenpäin. Sinun ei siis tarvitse seisoa itse myyntitiskin takana, vaan FAD:n järjestäjät hoitavat kaiken puolestasi. Joka perjantai (tällä hetkellä enää huomenna 24.2 ja ensi viikolla 3.3) Fashion All Dayn tyypit ovat keräämässä myyntiin tulevia vaatteita Siperiassa Pala Cafessa klo 16-18. Ennen vaatteiden tuontia sinun täytyy vain täyttää myyntilomakkeeseen myytävien tuotteiden tiedot sekä hinnat ja lähettää lomake sähköpostilla FAD:ille, merkata vaatteisiin maalarinteipillä kunkin tuotteen myyntinumero, pakata kimpsut ja kampsut mukaan ja kiikuttaa ne Fashion All Dayn keräyspisteelle. :)

Myyntiin voi tuoda vaatteita, kenkiä ja asusteita, kaiken myyntiintulevan on oltava tietenkin puhtaita ja myyntikuntoisia. Tapahtuman järjestäjät käyvät vielä läpi kaikki tuodut tuotteet ja valikoivat myyntiin vain hyväkuntoisia, laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita. Eli kannattaa vähän miettiä, mitä haluaa myyntiin laittaa. Tällaisen tapahtuman näkisin erittäin hyvänä paikkana myydä esimerkiksi vähälle käytölle jääneitä hutiostoja ja aarteita, jotka ovat unohtuneet kaapin perälle eikä niille ole enää itselle käyttöä. Fashion All Dayssa sinun ei tarvitse maksaa myyntipaikasta erikseen, vaan jokaisesta myydystä tuotteesta järjestäjät ottavat pienen myyntiprovikan itselleen. Rahat myydyistä tuotteista tilitetään noin viikon jälkeen tapahtumasta pankkitilillesi, aika reilua sekä super kätevää! Myymättä jääneet tuotteet saa takaisin tapahtuman jälkeen tai ne voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Lisätietoja ja tarkemmat yksityiskohdat löytyvät Fashion All Dayn sivuilta.

 

 

Kuulostaa mielestäni todella järkevältä ja ihanalta tapahtumalta! Fashion All Day kerää varmasti yhteen paljon muodista ja second handista kiinnostuneita ihmisiä ja odotan innolla, minkälaisia löytöjä tapahtumassa voi tehdä.  Yritän myös katsoa, jos ehtisin itsekin tuoda joitain vaatteita myyntiin, tapahtuman helppous myyjän näkökulmasta houkuttaa kovasti. Mutta ainakin olen ehdottomasti menossa shoppailemaan tapahtumaan silloin maaliskuun ensimmäinen viikonloppu! Ja kuten monissa muissakin aikaisemmissa kirppistapahtumissa, myös Fashion All Dayssa ensimmäiset kävijät saavat itselleen goodie bagit, kannattaa siis olla hyvissä ajoin paikalla. ;)

 

Fashion All Day - Second Hand Event

Lauantaina 4.3.2017
klo 15-19
Finlaysoninkuja 25, 33210 Tampere (Proakatemian tilat)
www.fashionallday.fi

Tapahtuma Facebookissa

Kannattaa muuten laittaa Fashion All Day seurantaan Instagramissa, sillä he laittavat sinne maistiaisia myyntiin tulevista herkuista jo etukäteen. Myös Facebook-sivusta kannattaa tykätä, siellä on tällä hetkellä käynnissä vielä arvonta, jossa voi voittaa VIP-sisäänpääsyn goodie bageineen tapahtumaan!

Kuvat Fashion All Day

Ketkä ovat myös tulossa tähän mahtavaan kirppistapahtumaan?
Nähdään Fashion All Dayssa! :) 
♥: Annie Mink

Ladataan...
Annie Mink

 

Ensimmäiseksi kiitos kaikille edelliseen postaukseen liittyen kommentoineet ja tykkäilleet. ♥ Olin erittäin otettu kaikesta palautteesta ja tuen määrästä. :) Ihana kuulla, että juttuni ilahduttavat teitä, ylläolevassa kuvassa tiivistyvät fiilikseni aika hyvin, olen onnellisen kiitollinen. :)

Aion jatkaa blogin pitämistä edelleen aika rennolla otteella ja ilman turhaa stressiä. Päätin ottaa rennosti myös tämän postauksen kanssa, sillä en aluksi ajatellut julkaista näitä kuvia ollenkaan. Kuvien ottamisen jälkeen minua häiritsi ylikasvanut otsatukka ja se että olin unohtanut laittaa korvakorut korviin. Niin, korvakorut jotka ovat huomaamattomat pienet napit... Edellisen postauksen jälkeen kuitenkin blogikriisin aiheuttama vaatimustaso on hieman höllentynyt ja päätin antaa näille kuville mahdollisuuden. Sillä kyllä niistä sen tärkeimmän näkee, eli uuden kivan talvitakkini, jonka halusin teille esitellä!

 

punainen pipo vanha löytö kotikotoa, kaulahuivi second hand, takki vintage, heijastin Uniqeco Design (Super Mukava), laukku Marimekko, saappaat Vagabond

 

Kyllä näillä pakkasilla tässä kotimaisessa Vaaton 80% villaa olevassa takissa tarkenee! Takkia ostaessani pakkasista ei kuitenkaan ollut tietoakaan, sillä löysin takin viime kesänä kotipaikkakunnaltani Rautalammilta museon vieressä olevalta kirppikseltä, joka tunnetaan nimellä Malisen sekatavarakauppa. Pienten paikkakuntien kirppikset on kyllä parhaita, niissä voi tehdä ihan huikeita löytöjä ja yleensä vielä varsin edullisesti. Tästä kuin uudesta laadukkaasta Suomessa tehdystä villakangastakista sain maksaa vain 15€.

Takki on malliltaan aika hauska, se on pitkä ja hihat ovat viittamaiset, myös iso huppu takista löytyy. Ei ihan siis tavallinen takki, olenkin saanut kuulla lähipiirissäni näyttäväni muumimaailmasta tupsahtaneelta, kun olen sen päälleni pukenut. No ei haittaa minua, muumeilta elämää oppia voi! ;) Erityisen paljon plussaa takki kuitenkin saa pituudestaan, varsinkin näillä kylmemmillä keleillä takin pituus mahdollistaa hameiden ja mekkojen käytön, sillä pitkien saappaiden kanssa sukkahoususääret piiloutuvat hyvin purevalta pakkaselta takin villaisen lämmön suojiin. :)

Ja näillä kireämmillä pakkasilla iso paksu pipo on todellakin tarpeen! Ihana, kun jättipipot ovat nyt niin suosittuja, itsekin tykästyin trendin uranuurtajan Samujin chunky beanieen ja haaveilin joko juurikin alkuperäisestä piposta tai itse tehdystä versiosta. Kuitenkin joululomalla löysin tuon punaisen paksun pipon kotikotoa varastosta ja otin sen heti käyttöön! Pipo on erittäin lämmin ja mukava, mutta voisi se kyllä olla ehkä vielä vähän muhkumpikin... Täytyy ehkä suunnitella oman chunky beanien neulomista, sillä Samujin The Pipo on tainnut myydä loppuun lähes kaikkialta. Muutaman kivan pipo-ohjeen olenkin jo löytänyt ja pistänyt korvan taakse jemmaan, katsotaan ehtiikö isompi pipo vielä tänä talvena päähäni.  :)

 

Asukuvat Tiina Pakkanen

Kauniita pakkaspäiviä teille ja muistakaa pukeutua lämpimästi!
♥: Annie Mink

 

Ladataan...
Annie Mink

 

Huh, onko se jo helmikuu? Kuin vahingossa tuli pidettyä hieman pidempi tauko blogista joulun jälkeen. Ei vain tullut mitään asiaa tänne ja koin jopa pienimuotoisen blogikriisin, mietin onko tässä mitään järkeä ja kiinnostaako ketään edes lukea blogiani. Olen vain potenut valkoista hiljaisuutta, tyhjyyttä blogin suhteen. On tuntunut, kuin minulla ei olisi oikein mitään annettavaa tänne enää.

Samaistuin kovasti Cause to Wear -blogin Sinikan mietteisiin, kun hänellä oli blogikriisi meneillään. Hän oli miettinyt onko hänen bloggaamisestaan hyötyä kenellekään, itselle tai lukijoille, ja välillä olen miettinyt samaa. Aina ajoittain tulee vain sellainen olo, että nämä minun juttuni jäävät monien paljon parempien ja mielenkiintoisempien jalkoihin, eikä kukaan koe blogiani tarpeeksi kiinnostavaksi paikaksi viettää aikaa. Mietin paljon sitä, minkälaista sisältöä olen tänne tuottanut, ja onko se ollut edes ollut hyvää.

Selailin taukoni aikana blogini arkistoa läpi ja ikävä postauksien kirjoittamiseen ja kuvien ottamiseen kuitenkin heräsi jälleen. Kyllähän minä olen tehnyt paljon kivoja postauksia ja saanut mukavaa palautetta niistä. Muistelin, miten kiva jotain postausta oli kirjoittaa ja miten tyytyväinen olin yksien kuvien jälkeen. Sitten luin pari vanhaa kommenttia, joista tulin iloiseksi ja tarkistin, että blogillanihan on vielä monia ihania tyyppejä seuraajina. Ehkä näistä minun jutuistani on siis kuitenkin jollekin hyötyä ja iloa, ja ainakin minulla on ollut mukavaa niitä tehdessä. Ehkä tämä blogin pitäminen ei ole niin turhaa, kuin mitä alakulossani ajattelin. Antaa sis blogin päivittyä niin kauan kun se antaa enemmän kuin ottaa! :)

 

takki second hand (Volcom), paita second hand, farkut vintage Levi's / Kätkö Vintage, huivi second hand, reppu Matt&Nat, kengät Skopunkten

 

Asusta vielä sen verran, että vihdoin löysin hyvät vaaleat 501:set! Kätkön farkkuvalikoimaan kannattaa luottaa, kun hyvää jaksaa odottaa. :) Nyt talviaikaan mekot ja hameet ovat jääneet selvästi vähemmälle, luultavasti juuri sen takia, että olen löytänyt paljon kivoja housuvaihtoehtoja näille kylmemmille ajoille. Ja jotenkin vaaleansinisen ja valkoisen yhdistelmä on minusta niin talvinen! Tuon pörröisen paidan kanssa ainakin, aivan kuin olisi pehmoisen lumen peittämä. :)

 

 

Tässä tuli nyt vielä tämän kriisin jälkeen pohdittua vähän sitä, miten voisin kehittää blogiani entistä paremmaksi? Joten otan mieluusti vastaan kaikenlaisia kehitysideoita ja toiveita! Minkälaisista jutuista olette täällä eniten tykänneet? Asukuvista, kirppislöytöjen esittelyistä vai joistain muista? Ja mitä muuta olisi kiva Annie Mink-blogissa nähdä? :) Palautetta saa antaa rohkeasti, olisi ihana kuulla teidän mietteitä tai kuulla edes, oletteko te vielä siellä. :D Joitain postausideoitakin minulla on jo takataskussa, joten toivottavasti näemme taas pian!

Kuvat: Tiina Pakkanen

Ihanaa loppuviikkoa tyypit!
♥: Annie Mink