Ladataan...
Anskunvärit

Joulukuussa eteeni ponnahti hyvä tarjous kun ostetun tuotteen mukana sain kolmen kuukauden Bette Box paketin kaupan päälle. Bette Box on siis paketti, joka sisältää noin neljästä kuuteen kauneustuotetta ja ylimääräisen yllätystuotteen. Bette Boxin voi tilata kuukaudeksi tai tehdä pitempiä tilausjaksoja. Kolmen kuukauden Bette Boxin yhteishinta on 56,70€.

Kuun alussa sain ensimmäisen Bette Boxini. Olin tyytyväinen paketin sisältöön mutta mikään tuote ei sinänsä yllättänyt. Paketin mukana tulivat Lumenen huulikiilto numerossa 6. Huulikiilto on pinkki ja luultavasti lahjoitan eteenpäin sillä väri ei sovi ollenkaan omaan ihonväriini. Bette Box sisälsi myös Pepsodent hammastahnan minituubissa ja Iberon ripsikamman. Boxin ehdoton suosikkini oli Simple eye make-up remover pads. Itse vannon Simple meikinpoistopyyhkeiden mukaan, ehdoton suosikki! Ja kokemuksesta tiedän, että nämä silmälaputkin ovat hyviä....hehheh. Boxi sisälsi myös minulle uuden merkin Lierac Paris. Paketissa on Lierac Parisin seerumi, joka silottaa rypy ja juonteet. Tämänkin tuotteen lahjoitan eteenpäin äitilleni sillä rypyt ja juonteet eivät onneksi ole vielä huoleni! Viimeisenä boxista löytyvä tuote on Twinings of London teehauteet hedelmäisissä mauissa, täydellisiä kylmiin talvi-iltoihin.

 

Ensimmäinen Bette Boxini oli suhteellisen tyydyttävä. En osaa kertoa tuotteiden yhteishintaa mutta uskon, että yhteishinta on enemmän kuin boxista maksetaan kuukausittain. Haluaisin jatkaa Bette Box päivitystä täällä niin kauan kuin paketteja jaksaa postista tulla!

Ens kertaan,

xoxo Ansku

 

Ladataan...

Ladataan...
Anskunvärit

Anskun värit:
Ketä olen? Ehkäpä se ei tyypillisin mutta ainakin erikoisin tyttö täältä Varsinais-Suomesta. Ikää löytyy 22- vuotta ja minut tuntee nimellä Anna mutta läheiset kutsuvat Anskuksi.
Mitä ja miksi? En ole mitenkään kummoinen kirjoittaja tai lukija mutta olen ollut kauan jo hyvin tietoinen uusista meikki uutuuksista ja parhaimmista tuotteista (sen verran mitä niitä olen kokeillut…) ja haluan päästä jakamaan niitä muille. En odota suurta lukijamäärää mutta toivon, että kirjoitukseni ovat avuksi edes yhdelle kiinnostuneelle lukijalle. Nyt niin sanotusti vanhempana elämäni iloiset hetket täyttyvät meikeistä ja muusta kauneuteen liittyvästä. En ole ammattilainen mutta toivottavasti jossain vaiheessa sekin on saavutettavissa.
Mitä kerron? Aion arvostella ja testata tuotteita sekä jakaa omat suosikit. Lisäksi kerron myös hyvän ihonhoidon tärkeimmät tekijät ja mahdollisesti esitän luomuksiani. Rakkaimmat meikkituotteet ovat minulle huulipunat ja luomivärit, niitä tällä sivustolla tullaan näkemään!

Uuden vuoden kunniaksi ja siitä
inspiroituneena haluaisin esitellä Urban Decay Vice lipstick. Urban Decay Vice Lipstick myydään sokoksella hintaan 19,90€. Urban Decay huulipunia voin todella suositella! Huulipunat ovat erittäin pigmenttisiä ja pitkäkestoisia. Väri näkyy selkeästi huulilla ja kestää useamman tunnin. Huulipunat liikkuvat mattapohjaisesta kiiltävimpiin koostumuksiin. Huulipunia ei voi edes verrata Mac Cosmetics huulipuniin, joiden pitkäkestoisuus huulilla loppuu lyhyeen. Yhteistä näillä merkeillä on kuitenkin se, että huulipunien värit siirtyvät esimerkiksi syödessä. Alle olen laittanut kuvia kahdesta punasta, jotka ovat omia suosikkejani Uptight ja Ravenswood.Uptight on vaaleanoranssin värinen ja koostumukseltaan matta. Väri sopii joka päiväiseksi huulipunaksi. Ravenswood on kiiltävä punainen väri. Kuva ei ole kunniaksi mutta todellisuudessa väri on erittäin pigmenttinen ja näyttävä. Sopii erityisesti juhlatilaisuuksiin.

Xoxo Ansku

Ladataan...