Vihdoinkin

Olen haaveillut bloggaamisesta jo kauan ja nyt oli se päivä, kun vihdoinkin(otsikon mukaisesti), sain aloitettua.

Kuulemma blogin pitäminen ei ole enää coolia. Siistimpää olisi esim vloggaaminen ja snäppääminen tai joku muu livetykitys, mutta itse koen, että nimenomaan kirjoittaminen on se oma juttu. 

Mun pitäisi varmaan nyt kertoa jotain itsestäni. Olen päälle kolmekymppinen työelämässä vahvasti kiinni oleva kahden pojan äiti. Ja on mulla mieskin eli vaimo on yksi titteleistäni. Äiti, vaimo, sairaanhoitaja, tytär, sisko, ystävä. Siinä muutamia rooleja, joihin olen tottunut. Aika tavallisia juttuja, mutta ne kaikki omat nyanssit tekee niihin rooleihin erilaisen sävyn kuin kenellekään muulla. 

Mistä sitten aion kirjoittaa? Tätä blogia luodessa piti valita kuusi kategoriaa, joihin omat jutut parhaiten sopii. Koin sen kategorioimisen vaikeana, jopa ahdistavana. Onko aina pakko kuulua johonkin kategoriaan, olla luokiteltu jollain tavalla? Oli miten oli, valitsin sopivimmat aiheet, joista mahdollisesti aion kirjoittaa. Laajassa mittakaavassa ajattelin kirjoittaa elämästä. Siihen mahtuu aika paljon aiheita. 

 

IMG_2723.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *