Ensimmäinen äitienpäivä, lahjaksi eka hammas

Sain kokea ensimmäisen äitienpäivän äitinä, onnellisena sellaisena. Menimme lauantaina mökille vanhempieni kanssa ja sunnuntaiaamuna isäni ja mieheni tekivät meille aamiaista ja heräsivät tytön kanssa. Tarjolla oli äitini tekemää kasvispiirakkaa ja mangojuustokakkua, jonka minä pyöräytin pikkusiskoni kanssa edellisenä päivänä!

Oli aivan ihanaa herätä siellä mökillä erityisesti sinä päivänä. Kaiken lisäksi lapsi nukkui sen yön todella hyvin, 7h kerrallaan!  Sain mieheltäni lahjaksi aktiivisuusrannekkeen, enää ei tarvitse itse aamuisin miettiä, että monta kertaa piti herätä yöllä, kun kello kertoo sen! Äitienpäivän kunniaksi lapsi sai myös ekan hampaan, vihdoinkin! Kaikista hauskinta siinä on se, että sitä on jo kauan odoteltu ja huonojen kausien aikana ajateltu, että hammas on tulossa, mutta nyt se tulikin aivan puskista. Ehkä pientä kiukkuilua ollut, muttei muuta. Huomasimme hampaan pikkusiskoni kanssa kun syntimme häntä ja mietimme, että miten hän voi purra huuleen kun ei ole edes hampaita, mutta siellä olikin!

Meillä ei äitienpäivänä ehditty hirveästi lepäämään, sillä täytyi juhlia minun vanhempieni kanssa, mieheni vanhempien kanssa ja käydä vielä minun mummolassani. Vaikka olimme kokoajan menossa niin se ei haitannut, sillä päivä oli ihana. Saimme vielä sellaisen potretin minun mummolassani otettua missä on tyttäremme, minä, äitini ja mummini! Kaiken kaikkiaan päivä oli minusta täydellinen!

-s

perhe lapset ystavat-ja-perhe hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *