Ensimmäisen postauksen pelko

Ensimmäinen postaukseni. En oikein tiedä, miten tämä pitäisi aloittaa. piti käydä kurkkimassa, että miten muut ovat yleensä aloittaneet. Ehkäpä minäkin aloitan siis vähän kertomalla itsestäni ja millaisia juttuja blogissani tulen kirjoittamaan.

Olen 20-vuotias naisenalku Pohjois-Karjalaisesta pikkukaupungista. Perheeseeni kuuluu avomies, kohta neljän kuukauden ikäinen tyttäremme ja hovawart rotuinen koira nimetään Stella. Asumme sinapin värisessä omakotitalossa. Ulkoväritys ei minua oikein miellytä, mutta sisätilat ovat ihanat (itse tapetit ja lattiat valinneena). Olen tällä hetkellä äitiyslomalla, eikä minulla ole vielä muuta koulutusta kuin lukio, mikä on yhden aineen kirjoittamista vaille valmis. Tarkoitus olisikin lähitulevaisuudessa hakea jonnekkin opiskelemaan.

Blogini nimi tulee siitä, että mielestäni voi elää paratiisissa, vaikka ei asuisikaan aurinkorannalla iso uima-allas terassillaan. Jokaiselle tietysti oma paratiisinsa on erilainen. Minä rakennan oman paratiisini arkisista asioista kuten perheestä ja ystävistä.

Mutta sitten siihen tärkeimpään, mitä tämä blogi tulee pitämään sisällään. Minulla on hirveästi ideoita ja mielikuvitusta. Olen jo pitkään halunnut perustaa blogin, mutta en ole uskaltanut ja osannut. Olen lukenut paljon muita blogeja ja aina ajattellut, että olisipa ihanaa itsekin. Sitten olen ajattellut, että en minä osaa ja entä jos saan itseni kuulostamaan vain tyhmältä. Viimeistään saadessani joululahjaksi Maria Veitolan kirjan, päätin, että ei se mitään vaikka kuulostaisinkin välillä tyhmältä – ei kaikkia voi aina miellyttää. Aion kertoa blogissani äitiydestä, lapseni kasvamisesta, elämästä kaikilla osa-alueilla; terveydestä, naisena olemisesta, ja mitä mieleeni nyt sattuu juolahtamaan.

Mukavia lukuhetkiä blogini parissa!

 

 

Kommentit (2)
  1. Täällä sama homma, juuri tänään aloitin itse oman blogin ja aika samoilla mietteillä mennään. Tsemppiä toiselle aloittelevalle bloggarille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *