Ihailen Maria Veitolaa

Kun televisiosta tuli Tähdet tähdet, se oli varmaan aika ensimmäisiä kausia, oli pakko vaihtaa kanavaa. Sitten alkoi tulla useampia ohjelmia, joissa esiintyi Maria Veitola. Ajattelin vain, että en kestä tuota ihmistä. Todellisuudessa eihän minulla oikeastaan ollut mitään syytä sanoa niin, sillä olin kuullut/kuunnellut vain pari lausetta hänen puhetta ja sitten vaihtanut kanavaa. Mietin myös, että kun hän pukeutuukin tuollaisella tavalla. Oikeastaan aika tyhmällä tavalla analysoin hänet ”kauheaksi” ihmiseksi. Ja näin jälkikäteen naurattaa sanoa, että vaikka en välillä ehkä pitäsi hänen asuvalinnastaan niin silti ihailen hänen pukeutumistaan, koska hän uskaltaa pukeutua juuri niinkuin haluaa.

Tuli taas jokin ohjelma missä hän oli ja jonkun muun homman ohella satuin katsomaan sitä. Sitten se yhtäkkiä olinkin jo innoissani katsomassa seuraavaa jaksoa ja taas seuraavaa. Rupesin miettimään, että miksi ihmeessä mä oon ajatellut hänestä tuolla tavalla. Hänhän kuulostaa minusta hyvinkin mielenkiintoiselta ja ihanalta ihmiseltä, sellaiselta, josta minä pidän. Rupesin katsomaan kaikki ohjelmat ja jaksot, jossa hän oli. Ja tietysti googlailin ahkerasti. Kampaajalla istuessani pöydällä oli kasa Trendi lehtiä ja minun oli pakko lukea sieltä kaikki Veitolan jutut. Myös uusi kausi Yökylässä Maria Veitolasta on pakko katsoa ja se on todella hyvä – seuraava jakso aina ennakkoon katsottuna.

Kun hän julkaisi kirjansa, oli sekin tietysti pakko saada! Ostin sen äänikirjana ja vielä Veitolan itse lukemana! Kuunnellessani sitä pohdiskelin, että mikä silloin aluksi minua ärsytti niin paljon. Varmaankin se, että hän sattui sanomaan silloin jonkin mielipiteensä hyvin päättäväisesti ja juuri siinä Tähdet tähdet-ohjelmassa. Se kuulosti minusta niin jyrkältä. Sitten jälkeenpäin mietin, että varmaan olin vain tosi kateellinen kun hän uskaltaa olla niin rehellinen ja aito julkisesti ja kertoa miten ne asiat on silleen kaunistelematta tai liioittelematta. Itsehän kun on yleensä kauhuissaan jostakin asiasta mikä putkahtaa mieleen ja hän uskaltaa sen sanoa koko kansalle. Myös Yökylässä Maria Veitola ohjelman kautta saa uusia kuvia ihmisistä tai, että ei ne välttämättä ole samanlaisia kotona kuin siellä eduskunnan kyselytunnilla. Ihailen myös sitä, että miten paljon hän on tehnyt töitä unelmiensa eteen eikä ole luovuttanut.

Jälkikäteen ajateltuna aika ärsyttävää, että ihmiset tekee tälleen päätelmiä vilkaisun perusteella.

-s

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *