Päivät juoksee ja minä yritän perässä

Viime aikoina on ollut kiire ja toisaalta myös ei ole. On ollut paljon mietittävää ja ajateltavaa ja samalla tyttö kasvaa kovaa vauhtia. On tapahtunut kivoja asioita ja ei niin kivoja. Päivät menee niin vauhdilla, että välillä tuntuu ettei  pysy perässä.

En päässyt kouluun. Olin harmissani ja olen vähän edelleen. Nielin pettymystäni pari tuntia kunnes aloin kovaa vauhtia miettiä, että mitäs sitten keksin. Ei ollut valmiina suunnitelma b:tä kuten yleensä. Jotain pientä pitäisi kuitenkin keksiä ensi vuodelle ja varmaankin jotain hoitoalalle liittyvää, kun sitä niin kovasti tahtoisin. Positiivisena asiana on, että saan vihdoin ja viimein lakin päähäni. Sekään ei ole ollut mitenkään esteetön tie.

Mieheni aloitti toisessa työpaikassa, missä työvuorot ovat aika mieluisat – neljä työtä ja kuusi vapaata. Ihanaa, verrattuna edellisen työpaikan työvuoroihin!

Ollaan tehty viimeaikoina paljon kivoja asioita, kuten melkein koko pääsiäisen olimme mökillä vanhempieni ja pikkusiskoni kanssa. Ulkoilimme paljon ja mikä ihanempaa onkaan kuin mökki järven rannalla! Siellä menee viikonloput nopeasti ja sielu lepää. Kaikki stressaavat jutut unohtaa hetkeksi.

Tyttö kasvaa nopeasti. Vähän aika sitten mietin, että ollaanko jumahdettu paikalleen, kun malttamattomana  odottelin, että milloinka hän oppii ja mitä. Nyt tuntuu kuitenkin, että moni asia tulee kerralla! Hän on alkanut oppia ryömimään ja yrittää konttausasentoa. Osaa myös istua vähän aikaa tuetta. Seitsemän kuukauden ikä saavutettiin tässä pienen postaustauon aikana. Syömisongelma on alkanut helpottaa, kun on yrittänyt olla siitä stressaamatta ja ajatellut, että kyllä se lapsi syö kun nälkä on. Ja kyllä hän mielestäni ihan kivasti syökin. Sukulaisten mukaan hampaita on ollut tulossa jo 3 kk iästä lähtien, mutta yhen yhtäkään ei ole vielä tullut! Kaikki aikanaan!

Ja kesä on ihan ovella, vaikka tänne tulikin takatalvi! Miten ihanaa kun ei tarvitse pukea vauvalle montaa kerrosta vaatetta päälle!

Löysin ihanan kesätakin kirpparilta vauvalle!

-s

hyvinvointi lapset hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *