Vauva-arkimeikki

Neljän kuukauden ikäinen vauva kainalossa ei ehdi ihan niin hyvin panostamaan kauneudenhoitoon. Tuo arkeen piristystä kun saa meikattua tai laitettua hiukset painosanalla jotenkin. Ei tarvitse viettää paria tuntia peilin edessä, vaan riittää vaikka 15 minuuttia. Siinäkin saa jo ihmeitä aikaan. Minulle tulee sen jälkeen paljon pirteämpi olo, vaikka yöllä ei olisikaan nukuttu kovin hyvin.

Vauva-arkimeikkiini kuuluu tällä hetkellä meikkivoide, kulmaväri, silmien rajaus ja ripsiväri. Joskus käytän myös Setting Sprayta. Tykkään myös tehdä korostuksia ja varjostuksia, mutta niihin menee yleensä sen verran aikaa, että tyydyn olemaan ilman. Siihen menee aikaa, koska en ole mikään meikkauksen ammattilainen. Ainiin ja meikin pohjalle laitan aina erisanin kosteuttavaa kasvovoidetta, mitä pikkusiskoni suositteli. Joudun sitä lotraamaan kasvoihini muutenkin usein, sillä kasvojen iho on yleensä todella kuiva. Pikkusiskoni on muutenkin edellä minua kaikessa kosmetiikkaan ja hiuksiin liittyvässä. Häneltä saan aina parhaimmat vinkit. Tykkään paljon Lumenen tuotteista. Joskus vähän vierastin sitä, mutta kun kokeilin tykästyin heti. Täällä asuinkunnassani vain ei ole kovin suurta valikoimaa, joten kaikkea ei saa mitä haluaisi.

meikkipostaus3.jpg

meikkipostaus4.jpgKulmien ja rajauksen tekeminen on minulle aina haastavaa. Aina tulee jokin pieni tuhru tai vastaava ja sitä kun rupeaa pyyhkimään niin sitten jo leviää kaikki. Ja kun aina piitää pyrkiä siihen mitä ite on sunnitellut tai pistänyt tavoitteeksi, että näin haluan ja näin myös teen. Tämän pakkomielteen takia joskus arkimeikkikin saattaa venähtää, varsinkin jos pikkuinen on päikkäreillä. En tykkää sellasesta luonnottoman näköisestä meikistä vaan ennemminkin sellaisesta aika luonnollisesta En tykkää yhtään suustani, tai oikeastaan huulistani ja siksi en yleensä käytä niissä mitään. 

Valmista tuli!

meikkipostaus1.jpg

meikkipostaus2.jpg

 -s

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *