Erojuhlat

Armon vuosi

Kutsu:

 

Parisuhteenhautajaiset / Erojuhlat.

 

Tervetuloa juhlimaan! Tuparien sijasta haluaisin viettää erojuhlia. Dresscode on parisuhteen hautajaiset, joten teidän on parempi tulla seksikkäimmissä pikkumustissa paikalle. Ei miehiä, ainoastaan laatunaisia. Biisiehdotuksia soittolistalle otetaan vastaan, sieltä löytyy mm.

Kaija Koo - Kaunis rietas onnellinen

Virve Rosti - Oon voimissain

Beyonce - Single Ladies

Fun.: - We are young

Pink - So what?

Vesala - Älä droppaa mun tunnelmaa

Ohjelmassa on mm."Aasin"häntää (tarkoittaen: hännän tilalla on miehen sukupuolielin. En ole varma kehtaanko tulostaa kuvaa toimistolla. Viimeksi tulostin meni tukkoon.. Onko kenelläkään tulostinta kotona??!), sekä tarjolla on paljon viiniä ja sangriaa. Kuten surujuhlissa yleensä, lahjoja en tarvitse. Osanottokortin voit halutessasi askarrella, jos tuntuu hölmöltä tulla ilman mitään tuomisia.

Nähdään viikon päästä!

Yst.terv,

Eeva 

 

Ihmiset ovat olleet minulle mukavia, kun erosin. Kuunnelleet minua, kun olen halunnut puhua. Ne lukemattomat ääniviestit jotka olen lähettänyt Emmalle, ja jotka hän on aina kuunnellut vaikka olisi ollut huono hetki. Ne raamatunpituiset whatsappviestit Annalle, kun olen ollut turhautunut. Ne kaikki viestit, joissa kysytään kuinka voin. Näin jälkikäteen huomattuna, niitä oli paljon. Olen iloinen, että minulla on ollut ihmisiä ympärilläni. Vaikka olen ollut yksinäinen, se kuulunee asiaan. Olinhan menettänyt itselleni tärkeimmän ihmisen hiljattain.

Milloin tuparit ovat? oli ensimäinen kysymys, mitä minulta kysyttiin uudessa kodissani. Juhlivatko kolmikymppiset naiset todella tupareita? Vuokra-asunnon tupareita? ihmettelin ääneen. Tajusin, etten ollut koskaan viettänyt tupareita yhdessäkään kodissani. Enkä pitäisi nytkään. En selkeästi ollut tupari-ihmisiä.

Halusin pitää juhlat sille, kuinka hyviä ystäviä minulla oli. Ja luonnollisesti, koska olen vetävä ja ihana kolmikymppinen sinkkunainen, sitä pitää juhlia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.