Kiitos ei, kiitos hei

astu harhaan

Lilyn uusi mainospolitiikka on herättänyt kummastusta, närää ja laskuvesimaista liikehdintää bloggaajissa, moni omista suosikeistanikin on jo kadonnut näkymättömiin Lilystä, uusille rannoille. Olen koittanut uskotella itselleni, että tämäkin menee joskus ohi, mutta se mitä minä tästä toimituksen infosta ymmärsin oli se, että luulin väärin. Mainokset ovat ja pysyvät siinä mihin ne on nyt laitettu, korjatkaa toki jos olen väärässä.

En ole mainoksista häiriintyvää sorttia noin yleensä ja vielä vähemmän sen jälkeen, kun latasin koneelleni AdBlockin. Blogin ylä- tai alapuolella saa puolestani vilkkua vaikka minkälainen banneri ja sivupalkit saavat täyttyä vaikka mistä ennen kuin älähdän. Mutta sillä hetkellä, kun minun tuottamani tekstin keskelle survotaan mainos, jota en saa itse valita ja joka rikkoo postauksen rytmin täysin, on minun mittani täysi.

Raskain sydämin tein siis itsekin päätöksen äänestää jaloillani ja jätän Lilyn taakseni, ennen kuin sain edes vuoden täyteen tässä osoitteessa. Tiedän, että matkalla putoaa teistä lukijoista moni, eivätkä tekstini tule enää tavoittamaan niin monia uusia lukijoita kuin täällä. Mutta tiedättekös, c'est la vie. Olen aina enemmän kirjoittanut vain siksi, että haluan, en kalastellakseni lukijoita tai rahan takii. Jokainen kommentti ja lukija on kuitenkin aina ollut iloinen yllätys ja ne ovat kannustaneet minua kirjoittamaan aina vain enemmän ja kehittämään itseäni kirjoittamisen saralla. Olen siis kiitollinen, jos edes kourallinen teistä viitsisi tulevaisuudessakin tekstejäni lueskella.

En aio rysäyttää blogia uuteen osoitteeseen kerralla, vaan siirryn hiljalleen tässä syksyn aikana uuteen osoitteeseen: astuharhaan.wordpress.com, joka vielä tällä hetkellä on e r i t t ä i n keskeneräisissä tunnelmissa, mutta ehkä se siitä, pikkuhiljaa.

Kiitos Lily, kiitos te kaikki. ❤

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Todella harmillista, että lähdet, mutta ymmärrän täysin ratkaisusi! Tulen varmasti vierailemaan uudessa osoitteessa <3 Mukavaa blogimuuttoa!

smagardi
astu harhaan

Kiitos ja tervetuloa vieraisille! :) ❤

jennajohannasi
Pirtti

En tiiä onko tää jotain alkuhuumaa, mut musta tuntuu että blogini on saanut jopa enemmän huomiota nyt muutettuaan? Wordpressiin on helppo kommentoida vaikkei olisi rekisteröitynyt, Lilyssä se on aina takunnut, tuo on ehkä yksi asia mikä vaikuttaa.

smagardi
astu harhaan

En ole tainnut koskaan kommentoida Lilyn blogeja kirjautumatta, joten en ole tuosta(kaan) ongelmasta tiennyt! Siitäpä taas yksi lisäpiste wordpressille. :D

Lumos

Kenties lukijatkin pitävät katkeamattomista teksteistä. Tämähän on siis vain villi veikkaus, krhm... Itsekin olen ilolla huomannut, etteivät kävijämäärät dropanneetkaan kuten alunperin ajattelin. Ainoa asia joka kaihertaa on Google Analyticsin puuttuminen.

pöpelikössä
Pöpelikössä

Voi räkä :( Ehdottomasti kyllä seuraan sinua jatkossakin!

smagardi
astu harhaan

Ehdottomasti jatkan myös sun seurailemista täällä muutosta huolimatta! ❤

sharks
by a mile

Minä myös toivoin, että palautevyöry olisi saanut Lilyn järkiinsä tässä asiassa. Harmittaa kovasti, olen ehtinyt olla täällä vain muutaman kuukauden, enkä haluaisi lähteä - mutta en toisaalta viihdy myöskään alustalla, jolla bloggaajien ja lukijoiden mielipidettä näinkin suuresta asiasta ei kuunnella. 

Onnea sinulle uuteen blogiin! Pistän sivun kirjanmerkkeihin!

smagardi
astu harhaan

Sama juttu, uskoin palautteen vaikuttavan postausten keskellä oleviin mainoksiin, mutta ei niin ei. :( Tsemppiä siulle pohdintaan, että lähteäkö vai jäädäkö, tiedän ettei ole helppo päätös!

Kiitos ja tervetuloa! ❤

smagardi
astu harhaan

Kuin myös, ette työ Lilyläiset miun kommenteista eroon pääse! :D

Lumos

Olet kirjamerkeissäni! <3

smagardi
astu harhaan

Wordpressissä törmäillään, sie oot mun seuratuissa! :)

jermia
Itärajapakolainen

Tuun kurkkailee siun blogia, kun itekin juuri siirryin samalle alustalle :3

smagardi
astu harhaan

Itse Minna Mänttärin sanoja lainaten, meillähän on siellä kohta oikeasti uusi Lily 2.0-yhteisö pystyssä. :D

Kurkkaillaan siis puolin ja toisin!

marjapilami
Nørrebro Summers

Onnea blogimuuttoon! <3 Harmillinen homma, mutta ymmärrän päätöksesi hyvin.

smagardi
astu harhaan

Kiitos! ❤ En kyllä silloin kun blogini tänne pystyyn laitoin uskonut minnekään täältä enää muuttavani, mutta nyt kävi näin. Harmillista tosiaan.
 

Essimilia (Ei varmistettu)

Laitathan uudenkin blogisi Blogloviniin, niin pysyn edelleen mukana sun jutuissa :)

smagardi
astu harhaan

Laitanpa idean muistiin, jos vaikka muistaisin sen tehdä! :D

Kommentoi