Kiitos ei, kiitos hei

Lilyn uusi mainospolitiikka on herättänyt kummastusta, närää ja laskuvesimaista liikehdintää bloggaajissa, moni omista suosikeistanikin on jo kadonnut näkymättömiin Lilystä, uusille rannoille. Olen koittanut uskotella itselleni, että tämäkin menee joskus ohi, mutta se mitä minä tästä toimituksen infosta ymmärsin oli se, että luulin väärin. Mainokset ovat ja pysyvät siinä mihin ne on nyt laitettu, korjatkaa toki jos olen väärässä.

En ole mainoksista häiriintyvää sorttia noin yleensä ja vielä vähemmän sen jälkeen, kun latasin koneelleni AdBlockin. Blogin ylä- tai alapuolella saa puolestani vilkkua vaikka minkälainen banneri ja sivupalkit saavat täyttyä vaikka mistä ennen kuin älähdän. Mutta sillä hetkellä, kun minun tuottamani tekstin keskelle survotaan mainos, jota en saa itse valita ja joka rikkoo postauksen rytmin täysin, on minun mittani täysi.

Raskain sydämin tein siis itsekin päätöksen äänestää jaloillani ja jätän Lilyn taakseni, ennen kuin sain edes vuoden täyteen tässä osoitteessa. Tiedän, että matkalla putoaa teistä lukijoista moni, eivätkä tekstini tule enää tavoittamaan niin monia uusia lukijoita kuin täällä. Mutta tiedättekös, c’est la vie. Olen aina enemmän kirjoittanut vain siksi, että haluan, en kalastellakseni lukijoita tai rahan takii. Jokainen kommentti ja lukija on kuitenkin aina ollut iloinen yllätys ja ne ovat kannustaneet minua kirjoittamaan aina vain enemmän ja kehittämään itseäni kirjoittamisen saralla. Olen siis kiitollinen, jos edes kourallinen teistä viitsisi tulevaisuudessakin tekstejäni lueskella.

En aio rysäyttää blogia uuteen osoitteeseen kerralla, vaan siirryn hiljalleen tässä syksyn aikana uuteen osoitteeseen: astuharhaan.wordpress.com, joka vielä tällä hetkellä on e r i t t ä i n keskeneräisissä tunnelmissa, mutta ehkä se siitä, pikkuhiljaa.

Kiitos Lily, kiitos te kaikki.

Kommentit (20)
  1. Laitathan uudenkin blogisi Blogloviniin, niin pysyn edelleen mukana sun jutuissa 🙂

    1. Laitanpa idean muistiin, jos vaikka muistaisin sen tehdä! 😀

  2. Onnea blogimuuttoon! <3 Harmillinen homma, mutta ymmärrän päätöksesi hyvin.

    1. Kiitos! ❤ En kyllä silloin kun blogini tänne pystyyn laitoin uskonut minnekään täältä enää muuttavani, mutta nyt kävi näin. Harmillista tosiaan.
       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *