Suosittele minulle lukemista

img_20170408_123408_539.jpg

* Doerr & Pulkkinen lainattu kirjastosta, Hawkins saatu entiseltä pomolta, matto ostettu Askosta ja sukat saatu mummolta *

 

Olen ollut kova lukemaan siitä asti kun opin tavaamisen alkeet.

Joskus tulee kuitenkin kausia, ettei jostain syystä tule luettua juuri yhtään (viime kesä oli sellainen) ja joskus on aikoja, jolloin sivuja ja kirjoja tulee ahmittua ennätystahtia. Tällä hetkellä kun tuota aikaa on siunaantunut tuhlattavaksi liiankin kanssa, menossa on tuo jälkimmäisenä mainittu aika.

Vaikka tammikuussa en juurikaan ehtinyt tehdä muuta kuin suorittaa loppukirin töiden parissa, niin päätin kaikesta huolimatta ottaa kopin Pirtti-blogin Kirja kuukaudessa -haasteesta. Tammikuussa en tosin lopulta tainnut ehtiä tarttua kirjaan kertaakaan, mutta otin vahingon kiinni heti helmikuussa lukemalla kaksi kirjaa. Sittemmin luettujen kirjojen määrän voi mukavasti korreloida vapaaseen aikaan, sillä tämän vuoden puolella on kaikkiaan tullut jo korkattua ja viimeisteltyä täydet 10 kirjaa. Kuvassa niistä kolme viimeisintä.

Iiris Lempivaaran painavan ja levottoman sydämen luin yhdeltä istumalta, koska se oli vain niin hykerryttävä.

Nainen junassa koki melkein saman kohtalon. Luin yhdessä päivässä, mutta puuhailin välillä muutakin. Odotin tältä enemmän, mutta ihan ok. Nyt en ainakaan enää tunne tarvetta nähdä kirjan pohjalta tehtyä elokuvaa.

Kaikki se valo jota emme näe oli keikkunut lukulistallani kaikkein kauiten ja sille uhrasin aikaa muutaman päivän. En tiedä mitä tältä teokselta edes odotin, kai jotain suurta ja mullistavaa, mutta se jätti minut aika kylmäksi. Henkilöhahmot olivat mielenkiintoisia ja teksti sujuvan kaunista, mutta jotain vain jäi uupumaan.

Luettavien kirjojen listallani keikkuu tällä hetkellä kymmeniä ja taas kymmeniä kirjoja, mutta kaipaisin silti lisää suosituksia. Monet listani kirjoista tuntuvat olevan lainassa 24/7 ja niiden metsästäminen kirjastosta menee jo työstä, joten olisi mukava saada listalle lisää kirjoja mahdollistamaan onnistuneen kirjastoreissun.

Mitä kirjaa sinä suosittelisit minulle, ja muillekin tänne mahdollisesti eksyville, juuri nyt?

Kommentit (23)
 1. LauraKatarooma
  19.4.2017, 18:16

  Jos mukanaan vieviä dekkareita kaipaat, ni Camilla Läckberg ja Åsa Larsson on ainaki semmosia.Terveisin lukublokki 😀

  1. Dekkarit ja jännärit kelpaa aina!

   Miulla on nyt se Torstaisin puistossa puolivälissä, jännittää kyl kuin siinäki käy. 😀

 2. Hienoja kirjoja listalla, täytyy lukaista 🙂

  Mun suositukset on Anne Swärd – Kesällä kerran ja Juha Itkonen – Ajo. Samantapainen kaunis ja vähän haikea kirjoitustapa molemmissa.

  1. On kyllä tullut uskomattoman paljon suosituksia ja vielä keskenään erilaisia sellaisia.

   Lisään nämä molemmat listani jatkoksi, sillä kaunis ja haikea kirjoitustapa iskee minuunkin – kovaa! Kiitos siis vinkeistä. 🙂

   Ja heh, fun fact tähän väliin: joskus kauan, kauan, KAUAN sitten kun mietin blogilleni nimeä vielä bloggerin puolella ollessani, meinasin yhdessä vaiheessa päätyä tuohon samaiseen Kesällä kerran -nimeen. 😀

   1. Ei olisi hupsumpi blogin nimi!
    Ja aivan ihana kirja – lämmin suositus 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *