YleAreena-vinkki: Yhden illan juttu

216142_435012599874744_615019129_n.jpg

 

Nyt tulee täydellinen sarjavinkki heille, teille ja meille, joilla ei ole aina aikaa tai keskittymiskykyä katsoa jotakin eeposmaista sarjaa, joka kestää tuotantokaudesta toiseen ja jakson pituus on puolesta tunnista tuntiin. Joskus vaan haluaa jotain nopeaa nautintoa ilman sitoutumista, kuten Yhden illan jutun.

Norjasta tuntuu putkahtelevan esiin laadukasta tv-viihdettä niin draaman kuin komediankin muodossa yllättävänkin usein – niin tälläkin kertaa. Kuten edeltäjänsä, 10 tapaa tulla dumpatuksi (joka ehti jo valitettavasti poistua Areenasta), sarjan jokainen jakso kestää korkeintaan vain muutaman minuutin, mutta niihin minuutteihin on täydellisesti saatu taltioitua yhden illan juttujen fiilis, myötähäpeän tunteet ja kaiken kattava deittailun vaikeus.

Itse katselin kaikki jaksot yhteen menoon, sillä en vain voinut lopettaa katsomista – niin hulvatonta ja niin kiusallista! Välillä ei tiennyt, että nauraisiko vai kätkisikö kasvot käsiinsä. Kaikken parastahan koko sarjassa on nimittäin se, että kaikki jaksot perustuvat oikeisiin tapahtumiin, joita katsojat itse ovat saaneet tuotantoyhtiölle lähettää.

Suosittelen teille kaikille lämpimästi siis Yhden illan juttua siihen hetkeen, kun pitkäaikainen sitoutuminen yhteen sarjaan vielä mietityttää.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *