Viikonloppujen tärkeys

Viime viikonloppu oli aivan ihana. Pikkusiskoni tuli käymään luonani Vaasassa ja vietimme rentouttavan siskosten viikonlopun. Perjantai oli leffailta ja hyödynsimme Woltin palveluita. Lauantaina kävimme kasvohoidossa, syömässä, shoppailemassa ja kahvilla. Illalla lähdimme ulos ja sunnuntaina nukuimme pitkään. Parasta!

Olin ostanut siskolleni 18-vuotislahjaksi lahjakortin Vaasa Day Spahan – se oli samalla lahja itsellenikin 😀
Verket
Verket ja ihanat pölyhuiskat

Kierrellessämme kaupungilla, eksyimme ensimmäistä kertaa Verket-nimiseen kauppaan. Aivan ihana putiikki! Tuotteet ovat paikallisia sekä eettisesti ja kestävästi valmistettuja. Ihastuin erityisesti metallisiin juomapilleihin sekä kuvassa näkyviin pölyhuiskiin. Menen vielä varmasti hypistelemään liikkeen tuotteita jatkossakin.

Ei ole Sweet Vaasan kakkupalaa voittanutta.
Onnistunut otos Sweet Vaasasta.

Tällaisia viikonloppuja tarvitsisin useammin. Mutta tarvitsen myös viikonloppuja, jolloin ei ole mitään suunnitelmia. Yksi tavoitteeni tälle syksylle onkin, että haalisin mahdollisimman vähän tekemistä juuri viikonlopuille. Mahdollisimman vähän etukäteen sovittuja menoja. Viikonloput ovat tärkeää aikaa palautua ja vaikka yleensä viikonlopuille sovitut menot ovatkin rentoja menoja, ne ovat silti kalenterissa varattua aikaa. Aikaa, jolloin ei voi vain mennä kahville, jos siltä tuntuu. Tai lähteä extempore leffaan, ulos kävelylle, lukea kirjaa, neuloa pipoa.

Kesän viikonloput ovat tunnetusti täynnä tekemistä – ja se on ihanaa! Kesätöiden ja täynnä tekemistä olevien viikonloppujen ohella kesällä harvoin on kuitenkaan aikaa vaan olla. Sitä kaipaan nyt syksyltä. Viikonloppuja, jolloin ei tarvitse tehdä mitään.

VENNissä on kiva tunnelma ja viime lauantaina siellä soi mahtavat ysärihitit!

Elina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *