Jemma T on palannut, neiteys on mennyttä

Auringonpolttamat

Aivan ensimmäiseksi nöyrin anteeksipyytö siitä, että palstan päivitys on ollut viime viikkojen aikana surkealla tolalla. Syyksi voin kertoa sen, että ensin lähdimme yllätyspolttarireissulle Thaimaahan pariksi viikoksi, sen jälkeen perhe ja ystävät saapuivat tänne Indonesiaan häiden vuoksi ja itse häävalmistelut (töiden ohella) veivät kaiken ajan ja energian.

Eilen viimeiset vieraat lähtivät kotia kohden. Tunnelma on haikea mutta (kliseisen) onnellinen. Häät olivat menestys, trooppinen saaritunnelma sai kaikki valtaansa. Hymy oli herkässä. Kerron seuraavissa teksteissä kuinka upeat polttarit ja itse häät sujuivat. Luvassa muun muassa kertomus siitä, mikä katastrofi meinasi pilata kaiken juuri ennen h-hetkeä. 

Nyt jatkan palstan pitämistä rouvana. Ajattelin, ettei naimisiin meneminen mitään käytännössä muuttaisi, mutta olin väärässä. Olo on hyvä, parempi kuin ennen. Olen turvassa, loppuelämän. Mutta koko tulevaisuus tuntuu seikkailulta ja siitä en anna vielä enkä koskaan periksi.

 

Rakkauden täyttämää marraskuuta kaikille Lilyläisille!

Jemma T

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Onnea ihanalle rouvalle! Liikuttava tuo kiteytyksesi avioliitosta: olla turvassa ja silti suuren seikkailun alussa. Sniff!

Jemma T
Auringonpolttamat

Kiitos Anna <3

MariaR

Paljon onnea uudelle rouvalle & ihanaa yhteistä elämää! 

Polttarireissu kuulosti myös upealta! Samaistuin fetasalaatin taivaalliseen makuun, vaikka sitä täältä Sporesta saakin kunhan marssii kauppaan tai löytää sopivan ravintolan, mutta viime aikoina on silti ollut krooninen välimeren makujen tuska kaikkien näiden paikallisten pöperöiden sijaan..

Kauniita päiviä Indonesiaan!  Kiva, kun blogi päivittyy taas. :)

 

 

Jemma T
Auringonpolttamat

Kiitos Maria! Hyvältä tuntuu... :)

Tehtiin miehen ja best manin kanssa pikavisiitti Singaporeen, mutta yksi kokonainen päivä oli aivan liian vähän tuohon upeaan kaupunkiin. Niin kovin haluaisin tutustuttaa aviomieheni kunnolla entiseen kotikaupunkiini! Niin monta paikkaa mihin pitäisi mennä, mihin aika oikein katoaa?

Kaipaan Singaporen ruokakauppavalikoimaa tosi paljon. Täällä Sulawesilläkin tilanne on paranemaan päin, eli aika monet tuotteet alkavat löytää tietään myös paikallisiin marketteihin. Hinnat ovat edelleen pilvissä, mutta kun tuotteita ostaa silloin tällöin ei hintakaan niin haittaa.

Edellisen kerran kun kävin Singaporessa käväisin lounaalla ravintolassa nimeltä Marche ja sieltä sai ihania Välimeren herkkuja muuan muassa paellaa. Salaatit ja pitsat oli herkkullisia, samoin semmoinen suolainen täytetty crepe. Ja joo, en sentään vetänyt kaikkia samalla lounaalla vaan tein paikkaan pari visiittiä! :D Ja huomasin, että kyseinen ketju löytyy myös Indonesiasta, täytyypä laittaa johdolle meiliä ja houkutella ne myös tänne!

Ihanaa joulua!

Kommentoi