Salainen paheeni: Kauniiden ja rohkeiden jaksoselostukset - Katso hulvaton video

Auringonpolttamat

Kauniit ja rohkeat on ihan huippusarja, sanoi kuka mitä tahansa. Vuosikymmenet olen seurannut Brooken ja Ridgen monivaiheista elämää, ja välillä on tv:n puuttuessa ikävä tuttuja tv-hahmoja. 

Ikävässä onneksi auttaa Mtv3:n Kauniit ja rohkeat -nettisaitti, jossa sarjan suomalainen toimittaja Beritta Markkula kirjoittaa jokaisesta tv-jaksosta ykstyiskohtaisen kuvauksen henkilöhahmojen vaatteita ja kasvojen ilmeitä myöten. Tekstejä vielä mehustaa hulvattomat toim. huom. lisäykset kuten: "Huolten hämmentämä Ridge on jaksanut laittaa kajalia silmiinsä, mutta partaan ei ole koskettu moneen päivään." Tai "Terveystriviaa: Kauniit ja rohkeat- ja Tunteita ja tuoksuja -näyttelijät suutelevat nykyisin tiheään. Tietävätkö he, että sellaisessa liikkuu runsaasti suuontelon bakteereja ja viruksia? Esiintyykö saippuaoopperalaisilla tavallista enemmän hengitystieinfektioita? Onko studiolla lääkäri valvomassa, miten syvälle saa mennä?"

Jaksoselostuksia lukiessa hurahtaa monesti useampi tunti ja lukemista säestää naurunhörähdykset tasaisin väliajoin.

Tai entäs ne legendaariset otsikot! Kyllä saa mielikuvitus laukata, että keksii otsikon toisensa jälkeen samalle tavaralle. Jaksoja on kertynyt jo yli 6000 kappaletta, joten lipsahdukset kuten "Carl Farret, ehkä hieman jälkeenjäänyt mies", "Forrester Creations, heiluvien pallien talo", "Miksi niin hitlermäiset viikset sinullakin, Ridge?" tai "Istu kuule kaktukselle, Shane" eivät haittanne tiukkapipoisempaakaan tv-katsojaa. Haastattelussa Markkula tosin kertoo, että jotkut otsikoista ovat saaneet katsojat vihaisiksi, esimerksiki otsikko "Näytät taiteilija Arja Saijonmaalta, Brooke!" ärsytti joitakin faneja. Heidän mielestään teksteissä pitäisi pysyä täysin asialinjalla eikä otsikkojen laatijan mielipide saisi otsikoissa näkyä.

Minun mielestäni se on juuri Boldiksen helmi. Mahtavat otsikot tuovat uudelleen ja uudelleen toistuvaan juoneen uutta näkökulmaa, ja sitä paitsi ne ovat hulvattoman hauskoja.

Etkö ole enää perillä Kaunareiden juonenkäänteistä? Kuinka monta kertaa Ridge on nainut Brooken? Tsekkaa tämä loistava kuuden minuutin tiivistelmä Kauniiden ja rohkeiden tapahtumista!

Kuva: The Bold and The Beautiful.

 

Oletko sinä seurannut sarjaa alusta saakka? Kerro miksi!

 

 

Kommentit

Laur (Ei varmistettu)

Aloitin 7-vuotiaana isän kanssa katsomaan Kanitarhaa! Joskus ollessani 10-vee hän paljasti mistä nimi kanitarha tulee - kaikki paneskelevat kaikkia. Enpä ihan heti natiaisena tuota tajunnut. :D Mahtava sarja, mutta en voi sanoa nähneeni jokaista jaksoa, ja joskus on ollut parinkin vuoden tauko. Mutta niin kauan kuin Boldikset pyörii, niin palaan siihen aina. Tällä hetkellä menossa vahva seuraamisjakso ja nauran jaksojen nimille. :)

Jemma T
Auringonpolttamat

Kanitarha! :D

Mullakin on paljonkin jaksoja näkemättä, mutta onneksi Berittan jaksoselosteet pitävät kärryillä ;) Maikkarin katsomo.fissähän nuo jaksot olisi katsottavissa, mutta ei ulkomailla. Buu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen katsonut Kaunareita pienestä pitäen, se on ensimmäinen televisiosarja, jonka muistan. Osasin englantiakin sen ansiosta ennen koulun aloittamista. Välillä sarja on jäänyt mutta aina siihen voi kotoisasti palata. :)

Yksi hyvä jakson nimi oli myös: "Varohan Ridge niiden monumenttaalisten leukojesi kanssa!"

Kommentoi