My home, part I

HUOM. Kyseessä uudelleenjulkaistu juttu vanhan blogin puolelta!

Aina satunnaisin väliajoin toivotaan kotipostausta blogiini. Muutimme uuteen kotiin viime keväänä ja olemme siitä lähtien sitä kasanneet oikean asumuksen näköiseksi, ajattelin vihdoin toteuttaa toivotun jutun. Tietenkin kiva kamppis IKEAn kanssa joudutti postauksen toteuttamista, ja nyt osassa kuvia on linkit niihin IKEAn katalogin tuotteisiin, joita meillä on asunnossamme. Klikkailemalla pääsee siis tutkimaan tuotteita IKEAn sivuille, jos ko. kalusteet kiinnostavat enemmän :)

IKEAa on siksi paljon, että toteutetamme hyvin pitkälle samaa logiikkaa sisustamisessa kuin minä pukeutumisessa: hyvännäköistä edullista ja designeria iloisesti sekaisin vaan.

Makuuhuone on miltei valmis - mitä nyt haaveilemani rähjäisten itämaisten mattojen kasa ja kattolamppu puuttuvat. Sen verran nirsoja tässä kuitenkin ollaan, että ihan mitä tahansa versiota ei voi näistä hankkia, vaan täytyy etsiä sitä täydellistä. Siksipä katossa roikkuu edelleen pelkkä sokeripala ilman valoa ja lattia hohtaa tyhjyyttään.

Tiiliseinä on talon oma tiiliseinä - se revittiin heti alkajaisiksi auki, kun kerran päätykämppään päästiin. Tykkään erityisesti sen harmaasta väristä, muutamalla punaisella tiilellä siinä välissä - auki revityn seinän päälle heitettiin vain lakka, jotta se ei tomuaisi.

Kylppärissä noudatimme tuttua ja turvallista linjaa eli siitä tuli mustavalkoinen. Viime asunnossamme värit olivat tosin toisin päin: seinät olivat valkoiset ja lattia asfaltinmusta. Tällä kertaa seinät ovat mattamustaa laattaa ja lattia pientä lumenvalkoista 5cmx5cm -laattaa. Pesualtaan hana on Oraksen Il Bagno Alessi-sarjaa.

Eteisen saimme valmiiksi vasta viime viikonloppuna. Mulla oli aivan mieletön fiksaatio tuohon Minareetti-tapettiin, joten olen ikionnellinen, että sitä vihdoin löytyy meidän asunnostamme. Jakkara on nimeltään Pirkka, suunnittelija Ilmari Tapiovaara.

Eteisen jälkeen kodissamme on pieni halli, jossa ei juurikaan ole kalusteita. Halusin kuitenkin jonkin pienen 50-lukulaisen tiikkisenkin kotiimme, joten kun sellainen löytyi, ei se oikein mahtunut muualle kuin halliin. Matto on poikaystäväni isoisän vanha.

Yksi parhaista jutuista kodissamme on mielestäni kuitenkin liukuovilla suljettava pieni vaatekomeroni, jollaista edellisessä asunnossamme ei ollut. Käytössäni oli silloin vain pieni kaappi, johon piti saada mahtumaan kaikki vaatteeni - nyt se vasta tuntuukin epäinhimilliseltä. Vaatekaapin kohta on vanha keittokomero: keittiö siirrettiin kokonaan toisaalle ja tulevan makuuhuoneen nurkkaan jäi näin kätevä paikka pienelle seinänsisäiselle vaatekaapille. Itse säilytysjärjestelmässä parasta on mielestäni ihanat kenkähyllyt, joissa kengät ovat helposti poimittavissa, mutta myös kauniisti esillä :)

Kommentit

http://maddenim.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Sulla on kuvien perusteella upea sisustusmaku! Kauniita kuvia

Hampaat irvessä

Olen ennenkin huokaillut näiden sisustuspostauksiesi kohdalla. Juuri sitä, mitä haluaisin omankin kotimme olevan (toistaiseksi asutaan vuokralla mm. siksi, että emme ole aivan varmoja, millä paikkakunnalla olemme vuoden päästä). Kotinne näyttää samaan aikaan tyylikkäältä ja kotoiselta. Se ei ole yhtään sellainen kolkko, kun sisustuslehtien kodit toisinaan ovat. Julkiset tilat saavat olla kliinisiä, kodit eivät. Pitääkin tallentaa pari kuvaa näistä inspiskansioon :)

Aurora Pöntinen

peeta. Meillä on sama sisustusmaku! :D Tiedän, mullakin oli pitkään vuokrakämppä ja sille nyt ei vain voinut tehdä mitään, mitä nyt vähän seiniä maalata (vuokranantajan luvalla tietty), mutta omassa on sitten myöhemmin kahta kivempi, kun tietää tuonkin puolen :)

nyrha: Kiitos!! :)

nna: Kiitos! Mun mielestä sisustusmaku on vielä kehittynyt edelliseen kämppään verrattuna, ei ole enää sellainen sisustuslehti-kliininen ;) Fiksuahan se on vuokralla asua, jos ei ole vielä varma tulevaisuuden kuvioista - kyllä siihen omaan ehtii! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tuo hieno seinäkello on peräisin?

suklaasydän (Ei varmistettu)

Hieno kämppä! Mulle tuli se mieleen, että kun kerran revitte sen seinän auki paljastaaksenne tiiliseinän niin tekeekö se asunnon kylmemmäksi?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tuo minareetti tapetti on??

Aurora Pöntinen

vierailija: Se on Habitat-osastolta Stockalta :)

suklaasydän: Kiitos! Ei olla huomattu sellaista, toki tuossa alkaa suoraan seinästä sitten jo toinen kerrostalo, eli en osaa varmaksi luvata :)

vierailija: Se on Stockalta Lauritzonin osastolta, olisiko valmistaja Osborne&Little :)

Linn (Ei varmistettu)

The brick wall is awesome, is it real brick or is it wallpaper? In that case could you tell me where you got it? Your home is beautiful! I want your fridge too :)

Krista - Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

Haluaisin kysyä noista eteisessä roikkuvista lampuista, ovatko mistä? M I E L E T T Ö M Ä T!

Aurora Pöntinen

linn: It's actually real brick, we had the wall torn out and it appeared to have that beautiful shade so I couldn't let the wall be build up again :) Thank you!

krista: Ovat ihan perus lamppujohdot Ikeasta, poikaystävän näppärä sähköinssi-isä sai johdot yhteen, niin saatiin ne saman kuvun alle :)

heather (Ei varmistettu)

wow where is that black and white wall paper from??

Vierailija (Ei varmistettu)

Hi there! Your home is beautiful. Where did you get the clock in your entrance way? I'd like to see if I can order it to be shipped to South Africa.

Thanks,

Nicole

AuroraP/auroranhenkarit.costume.fi (Ei varmistettu) http://auroranhenkarit.costume.fi

nicole: Thanks! This is my old blog. We have bought it from a local warehouse named Stockmann (stockmann.com), but I doubt they sell it anymore. Clock is manufactured by Habitat.

Gerry (Ei varmistettu) http://luvyahome.wix.com/blog

Very nice interior

Shop Now (Ei varmistettu)

It is most suitable read and be informative with unique tricks to continue further. Thanks a lot!
<a href="https://dubaivfm.com/product/product-category/tablet/apple-tablets" rel="nofollow">Shop Now</a>

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.